Πιστ/ση & Εγγυήση

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® συνοδεύονται από πιστοποιητικό TUV CERTIFICATEEN ISO 9001-2001 και από σήμανση CE.

Όλα κουφώματα και τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® καλύπτονται από 10ετη εγγύηση που καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και στρεβλώσεις.

Οι πιστοποιήσεις και οι εγγυήσεις που συνοδεύουν τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN®αποτελούν την επισφράγιση της ποιότητας όλων των κουφωμάτων που εισάγει και  κατασκευάζει καθώς και όλων των εξαρτημάτων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους. Οι έλεγχοι ποιότητας που διενεργεί η DAUWIN® σε όλα τα στάδια της παραγωγής της, κατά τη διάρκεια της κατασκευής των κουφωμάτων έως και την ολοκλήρωση και παράδοση της κάθε παραγγελίας αλλά και η καταγραφή των αποτελεσμάτων που αφορούν στην ικανοποίηση του πελάτη, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας των κουφωμάτων της.

Η διαδικασία κατασκευής των κουφωμάτων βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι καθημερινοί έλεγχοι που πραγματοποιεί η εταιρία  DAUWIN® , οι οποίοι διενεργούνται με κατάλληλα όργανα μετρήσεων, αφορούν στην ποιότητα των υλικών και στη σωστή τους χρήση, στην καταλληλότητα του εξοπλισμού, στη διαδικασία που ακολουθείται, στην τεχνογνωσία και εξειδίκευση των τεχνικών και του συνόλου του προσωπικού της εταιρίας που ασχολείται με την παραγωγή. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων επιβεβαιώνουν καθημερινά την ανώτερη ποιότητα των κουφωμάτων, τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους.

Πιστοποίηση ISO 9001 -2001

H πιστοποίηση ISO 9001 από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TUVαφορά στην εξασφάλιση της ποιότητας στον τρόπο διαχείρισης της εταιρίας. Με την πιστοποίηση ISO 9001 δηλώνεται ότι η εταιρία  DAUWIN® εφαρμόζει και τηρεί ένα σύστημα εσωτερικού ελέγχου της παραγωγής της, το οποίο εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει. Η πιστοποίηση της TUV επισφραγίζει τη διαρκή αναβάθμιση, εξέλιξη και βελτιστοποίηση των δομών, των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Πιστοποίηση –σήμανση CE

Η σήμανση CE επιβεβαιώνει ότι το προϊόν που τη φέρει μπορεί να διακινηθεί ελεύθερα και να πωληθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, με τη σήμανση CE πιστοποιείται ότι το προϊόν πληροί όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που έχουν οριστεί από την ΕΕ (CE).

Η σήμανση CE δίνεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος στο προϊόν που ο ίδιος κατασκευάζει δεσμευόμενος ενυπόγραφα ότι έχει τηρήσει όλες τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την ΕΕ αλλά και ότι εφαρμόζει και διατηρεί σύστημα ελέγχου παραγωγής στο εργοστάσιο ή και στην επιχείρησή του, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων του, γεγονός που πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο φορέα TUV με το ISO 9001.

Η  DAUWIN® μετρά και ελέγχει καθημερινά την ποιότητα των προϊόντων που παράγει και τα αποτελέσματα των μετρήσεών της τα κοινοποιεί σε ειδικό ανεξάρτητο φορέα. Για να λάβει την άδεια σήμανσης CE θα πρέπει να δηλώσει πως τα κουφώματά της έχουν επιτύχει τις εξής ιδιότητες: Ανεμοδιαπερατότητα, Υδατοστεγανότητα, Αντοχή σε ανεμοπίεση, Υδατοστεγανότητα σε καταρρακτώδη βροχή, Θερμομόνωση, Ηχομόνωση, Διαφυγή επικίνδυνων ουσιών (από την εσωτερική πλευρά). Έτσι, ο καταναλωτής γνωρίζει πως τα προϊόντα της  DAUWIN® που έχουν τη σήμανση CE έχουν όλες τις ιδιότητες που υποστηρίζουν. 

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

  1. Τον αρχιτέκτονα.
  2. Το μηχανικό.
  3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.