Πιστ/ση & Εγγυήση

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® συνοδεύονται από πιστοποιητικό TUV CERTIFICATEEN ISO 9001-2001 και από σήμανση CE.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® καλύπτονται από 10ετη εγγύηση που καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και στρεβλώσεις.

Οι πιστοποιήσεις και οι εγγυήσεις που συνοδεύουν τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN®αποτελούν την επισφράγιση της ποιότητας όλων των κουφωμάτων που εισάγει και  κατασκευάζει καθώς και όλων των εξαρτημάτων που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα τους. Οι έλεγχοι ποιότητας που διενεργεί η DAUWIN® σε όλα τα στάδια της παραγωγής της, κατά τη διάρκεια της κατασκευής των κουφωμάτων έως και την ολοκλήρωση και παράδοση της κάθε παραγγελίας αλλά και η καταγραφή των αποτελεσμάτων που αφορούν στην ικανοποίηση του πελάτη, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας των κουφωμάτων της.

Η διαδικασία κατασκευής των κουφωμάτων βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες και τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι καθημερινοί έλεγχοι που πραγματοποιεί η εταιρία  DAUWIN® , οι οποίοι διενεργούνται με κατάλληλα όργανα μετρήσεων, αφορούν στην ποιότητα των υλικών και στη σωστή τους χρήση, στην καταλληλότητα του εξοπλισμού, στη διαδικασία που ακολουθείται, στην τεχνογνωσία και εξειδίκευση των τεχνικών και του συνόλου του προσωπικού της εταιρίας που ασχολείται με την παραγωγή. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων επιβεβαιώνουν καθημερινά την ανώτερη ποιότητα των κουφωμάτων, τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους.

Πιστοποίηση ISO 9001 -2001

H πιστοποίηση ISO 9001 από το διεθνή οργανισμό πιστοποιήσεων TUVαφορά στην εξασφάλιση της ποιότητας στον τρόπο διαχείρισης της εταιρίας. Με την πιστοποίηση ISO 9001 δηλώνεται ότι η εταιρία  DAUWIN® εφαρμόζει και τηρεί ένα σύστημα εσωτερικού ελέγχου της παραγωγής της, το οποίο εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει. Η πιστοποίηση της TUV επισφραγίζει τη διαρκή αναβάθμιση, εξέλιξη και βελτιστοποίηση των δομών, των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Πιστοποίηση –σήμανση CE

Η σήμανση CE επιβεβαιώνει ότι το προϊόν που τη φέρει μπορεί να διακινηθεί ελεύθερα και να πωληθεί σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, με τη σήμανση CE πιστοποιείται ότι το προϊόν πληροί όλες τις προδιαγραφές και απαιτήσεις που έχουν οριστεί από την ΕΕ (CE).

Η σήμανση CE δίνεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος στο προϊόν που ο ίδιος κατασκευάζει δεσμευόμενος ενυπόγραφα ότι έχει τηρήσει όλες τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την ΕΕ αλλά και ότι εφαρμόζει και διατηρεί σύστημα ελέγχου παραγωγής στο εργοστάσιο ή και στην επιχείρησή του, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων του, γεγονός που πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο φορέα TUV με το ISO 9001.

Η  DAUWIN® μετρά και ελέγχει καθημερινά την ποιότητα των προϊόντων που παράγει και τα αποτελέσματα των μετρήσεών της τα κοινοποιεί σε ειδικό ανεξάρτητο φορέα. Για να λάβει την άδεια σήμανσης CE θα πρέπει να δηλώσει πως τα κουφώματά της έχουν επιτύχει τις εξής ιδιότητες: Ανεμοδιαπερατότητα, Υδατοστεγανότητα, Αντοχή σε ανεμοπίεση, Υδατοστεγανότητα σε καταρρακτώδη βροχή, Θερμομόνωση, Ηχομόνωση, Διαφυγή επικίνδυνων ουσιών (από την εσωτερική πλευρά). Έτσι, ο καταναλωτής γνωρίζει πως τα προϊόντα της  DAUWIN® που έχουν τη σήμανση CE έχουν όλες τις ιδιότητες που υποστηρίζουν. 

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.