Κουφώματα αλουμινίου

που αντέχουν στο χρόνο

Κουφώματα Αλουμινίου, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Γιατί να επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου DAUWIN® Παπαβασιλείου; Ο τύπος των κουφωμάτων αλουμινίου καθορίζεται και από την αρχιτεκτονική των κτιρίων. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου DAUWIN®, με θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και εξαιρετική ασφάλεια. Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου. Διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια και τύπους κουφωμάτων, ενώ τοποθετούνται με εξωτερικό παντζούρι ή ρολό.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN®

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, exalco

Το σύστημα θερμοδιακοπής της νέας σειράς κουφωμάτων αλουμινίου EXALCO ECONOMY τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή για αυτούς που επιθυμούν μείωση του κόστους θέρμανσης/ψύξης. Επιπλέον τα προτιμούν όσων οι αποφάσεις διέπονται από το σεβασμό και την ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον. Τέλος, τα θερμομονωτικά προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν μείωση του φαινομένου της υγροποίησης, με τη χαρακτηριστική εικόνα των υγρών τζαμιών στο εσωτερικό τους.

Πού τοποθετούνται τα κουφώματα αλουμινίου μας;

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου της DAUWIN® τοποθετούνται κυρίως σε μονοκατοικίες ή κτίρια ιδιαίτερου σχεδιασμού.

Ποιός αναλαμβάνει την τοποθέτηση των κουφωμάτων αλουμινίου σας;

Η  εταιρία DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ διαθέτει δικά της πιστοποιημένα  συνεργεία εγκατάστασης, που υπεύθυνα και με τεχνογνωσία τοποθετούν τα  δικά σας κουφώματα αλουμινίου. Τί κερδίζετε έτσι; Φυσικά, την άνεση και τη σιγουριά μίας επιτυχημένης εγκατάστασης. Πράγματι, εμείς αναλαμβάνουμε για σας όλη την ευθύνη από την παραγωγή ως την τελική τοποθέτηση.

Κουφώματα αλουμινίου που εντυπωσιάζουν

Τα εντυπωσιακά κουφώματα αλουμινίου παρουσιάζουν δυνατότητες τέλειας προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Ακόμη, μπορούν να ταιριάξουν σε κτήρια με πέτρινη επένδυση ή λιτή νησιώτικη αρχιτεκτονική, καθώς αποτελούν την απόλυτη επιλογή για σύγχρονα σπίτια σε στυλ παραδοσιακό.

Το σύνθετο και απαιτητικό πελατολόγιο της DAUWIN® και η ποικιλία των έργων, που έχει ολοκληρώσει, αποτελούν απτή απόδειξη των δυνατοτήτων και του επαγγελματισμού των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.

Ομοίως είναι η δική σας εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνει να υλοποιήσει.

Ενδεικτικά έργα κουφωμάτων αλουμινίου

Κουφώματα αλουμινίου στην Καστοριά

Έργο της εταιρείας  DAUWIN® ,  που  αφορά  την  προμήθεια  και  εγκατάσταση με  κουφώματα αλουμινίου &    υαλοπετάσματα  DAUWIN® , στις   κεντρικές   εγκαταστάσεις   της  εταιρείας  Manzari   Furs  στην περιοχή της Καστοριάς.

,

Πολυτελή στούντιο - Κουφώματα αλουμινίου Μύκονος

Έργο  της εταιρείας  DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση  με κουφώματα  αλουμινίου  DAUWIN®  σε δύο  πολυτελή  στούντιο  με  πισίνα   στην  περιοχή  Καλό  Λιβάδι  στη  Μύκονο .

περισσότερα για έργα κουφωμάτων της εταιρείας Dauwin

Εξώπορτες

exo alum

Έργα σε Εξέλιξη

erga se exelixi

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Συμβουλές Αγοράς

simboules agoras sm

Παντζούρια

pantzoyria

Έκθεση Αθηνών

ek8esi athens

Πιστ/ση & Εγγυήση

pistopieiseis

Συχνές Απορίες

sixnes apories sm

Τομές Αλουμινίου

tomes alouminium

Έργα

ΕΡΓΑ

Συντήρηση

sintirisi xilinon

Σημεία Υπεροχής

simeia yperoxis sm

Μπαλκονόπορτες

erga aloum

Χρωματολόγιο

xromatologio banner

Προσπέκτους

prospect pvc

Σχόλια Πελατών

sxolia pelaton sm

exalko

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.