ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Γιατί να επιλέξετε ξύλινα κουφώματα DAUWIN® Παπαβασιλείου; Η αρχιτεκτονική των κτιρίων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τύπο εκείνων των ξύλινων κουφωμάτων, που δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Ωστόσο, τα ξύλινα κουφώματα ταιριάζουν εξαιρετικά σε πολλές κατασκευές κυρίως κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, αστικές και εξοχικές, σε βουνό και θάλασσα.

Οι ανάγκες για εναρμονισμό του κτιρίου με το παραδοσιακό στυλ της περιοχής αλλά και οι λειτουργικές ανάγκες του σπιτιού εξασφαλίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την επιλογή των ξύλινων κουφωμάτων της DAUWIN®,με πιστοποιητικό ποιότητας CE & TUV CERTIFICATE ISO 2001 – 1001, ενώ διατίθενται σ’ ένα εντυπωσιακό εύρος σχεδίων και χρωμάτων, καλύπτοντας κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και αισθητική ανάγκη.

DAUWIN® ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Ξύλινα κουφώματα

Τί πρέπει να γνωρίζω για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN® ;

Όλα τα ξύλινα κουφώματα της εταιρίας  DAUWIN® είναι εισαγόμενα και κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες τεχνολογικά μονάδες κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπακούοντας σε όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την ΕΕ όσον αφορά στις πρώτες ύλες και στη διαδικασία παραγωγής. Ο εξελιγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός των εργοστασίων επεξεργασίας και κατασκευής ξύλου συνίσταται από σύγχρονα ρομποτικά συστήματα κατασκευής και βαφής, ειδικά προγραμματισμένα για να παράγουν κουφώματα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις.

Οι εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, τόσο στη χρήση πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία παραγωγής υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, οι οποίοι πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας. Πιστοποιήσεις παρέχονται και στα επιμέρους υλικά και μέρη ενός κουφώματος, όπως στην ξυλεία, στους μηχανισμούς, στις βαφές, στα κρύσταλλα και σε όλα τα εξαρτήματα –μικρά ή μεγάλα –που απαρτίζουν ένα κούφωμα.

Τί κάνει η η  DAUWIN® για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς των ξύλινων κουφωμάτων;

Πώς δεν θα έχετε φθορά στα ξύλινα κουφώματα, που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ή τη θέση του σπιτιού και την έκθεσή του σε έντονη ηλιοφάνεια, υγρασία, πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλμύρα, κ.ά.; 

Απλούστατα,  η εταιρεία Dauwin® επιλέγει τα κουφώματά της από τρικολλητή, αντικολλητή ξυλεία βιομηχανικά επεξεργασμένη. Τα ξύλινα κουφώματα διατίθενται σε τρεις σειρές –windowsline 68, windowsline 78, windowsline 92.

Ξύλινες Εξώπορτες

Έργα σε Εξέλιξη

erga se exelixi

Ξύλο & Βαφές

xilio bafes

Συμβουλές Αγοράς

simboules agoras sm

Ξύλινα Παράθυρα

Έκθεση Αθηνών

ek8esi athens

Πιστ/ση & Εγγυήση

pistopieiseis

Συχνές Απορίες

sixnes apories sm

Ξύλινα Παντζούρια

xilina pantzouria

Έργα

erga

Συντήρηση Ξύλινων

sintirisi xilinon

Σημεία Υπεροχής

simeia yperoxis sm

Μπαλκονόπορτες

Παλαιωμένα

palaiomena

Προσπέκτους

prospect xilina sm

Σχόλια Πελατών

sxolia pelaton sm

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

erga video

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.