Σημεία Υπεροχής

Τα εταιρία DAUWIN® κατασκευάζει, εισάγει, εμπορεύεται και τοποθετεί κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά και ξύλινα από το 1989, με συνέπεια και συνέχεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στην πολυετή της παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων έχει επιτύχει να ξεχωρίζει στην ελληνική, κυπριακή και διεθνή αγορά. Εκατοντάδες ιδιωτικά και δημόσια έργα –αστικές και εξοχικές κατοικίες, κτίρια –πιστοποιούν την ποιότητα της εργασίας των ανθρώπων της εταιρίας και των προϊόντων. Οι εκατοντάδες πελάτες μας αποτελούν για εμάς την καλύτερη προβολή των έως σήμερα προσπαθειών μας για ανώτατη ποιότητα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας:

Στην ποιότητα κατασκευής: Οι διαρκείς έλεγχοι των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής πιστοποιούν τα μέρη και το σύνολο του τελικού παραγόμενου προϊόντος, προσφέροντας εγγυήσεις στον πελάτη για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνει.

Στην κατανόηση των αναγκών και στην πώληση των σωστών προϊόντων: Κάθε πελάτης έχει εξατομικευμένες ανάγκες που διαφοροποιούνται ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται το κτίριο, τη συχνότητα της χρήσης του, το κόστος που θέλει να διαθέσει και την αισθητική του. Οι πωλητές της εταιρίας μας μετρούν, εκτιμούν, ακούν με προσοχή και προτείνουν αυτό που πιστεύουν ότι ταιριάζει ιδανικά στον κάθε πελάτη.

Στην αγάπη μας για το αντικείμενο της εργασίας μας: Αγαπάμε το αντικείμενο της εργασίας μας και γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να το μάθουμε καλά, ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτό, καταρτιζόμαστε σε όλες τις νέες τεχνικές και εργαζόμαστε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο κλάδος μας.

Στη συνεργασία μας με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο της δουλειάς τους: Η εταιρία είναι οι άνθρωποί της. Αυτό το γνωρίζουμε καλά στην DAUWIN®, γι’ αυτό έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αρχές και επαγγελματισμό μ’ εμάς που διαμορφώσαμε την εταιρία, αργά και σταθερά, πάντα ανοδικά.

Στην υψηλή εξειδίκευση στην τοποθέτηση: Στην DAUWIN® δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τοποθέτηση των κουφωμάτων, αφού οποιοδήποτε λάθος στην τελική αυτή διαδικασία μπορεί να καταργήσει τις ιδιότητες των κουφωμάτων και να μην προσφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα παρά την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος. Οι άνθρωποι της DAUWIN® που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των κουφωμάτων έχουν τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα χωρίς απώλειες.

Στα προϊόντα που εισάγουμε : Στην DAUWIN® εισάγουμε ξύλινα κουφώματα και ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων για τα κουφώματα που κατασκευάζουμε. Η επιλογή των εργοστασίων από τα οποία εισάγουμε τα προϊόντα μας έχει γίνει με προσοχή και γνώση του τρόπου της λειτουργίας τους. Τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, οι πιστοποιήσεις και οι εγγυήσεις που συνοδεύουν κάθε προϊόν αποτελούν εγγύησης επιτυχίας, επιβεβαιώνοντας την επιλογή μας.

Στα χρήματα που επενδύουμε για την αναβάθμιση των υποδομών μας: Στην DAUWIN® δε σταματάμε να επενδύουμε αναβαθμίζοντας συνεχώς την κτιριακή υποδομή και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής κουφωμάτων. Οι επενδύσεις που κάνουμε, μας ανταμείβουν υλικά και ηθικά, με την ανάληψη νέων εργασιών και την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων ανθρώπων στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας.

Στην επιμόρφωση των υπαλλήλων μας: Οι άνθρωποι της DAUWIN® αποτελούν το πιο σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο για να συνεχίζει να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού προφίλ. Η συνεχής επιμόρφωση των ανθρώπων μας και η εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνικές έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας. 

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.