Σημεία Υπεροχής

Τα εταιρία DAUWIN® κατασκευάζει, εισάγει, εμπορεύεται και τοποθετεί κουφώματα αλουμινίου, συνθετικά και ξύλινα από το 1989, με συνέπεια και συνέχεια στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στην πολυετή της παρουσία στο χώρο των κουφωμάτων έχει επιτύχει να ξεχωρίζει στην ελληνική, κυπριακή και διεθνή αγορά. Εκατοντάδες ιδιωτικά και δημόσια έργα –αστικές και εξοχικές κατοικίες, κτίρια –πιστοποιούν την ποιότητα της εργασίας των ανθρώπων της εταιρίας και των προϊόντων. Οι εκατοντάδες πελάτες μας αποτελούν για εμάς την καλύτερη προβολή των έως σήμερα προσπαθειών μας για ανώτατη ποιότητα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας:

Στην ποιότητα κατασκευής: Οι διαρκείς έλεγχοι των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια της παραγωγής πιστοποιούν τα μέρη και το σύνολο του τελικού παραγόμενου προϊόντος, προσφέροντας εγγυήσεις στον πελάτη για την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνει.

Στην κατανόηση των αναγκών και στην πώληση των σωστών προϊόντων: Κάθε πελάτης έχει εξατομικευμένες ανάγκες που διαφοροποιούνται ανάλογα με το σημείο που βρίσκεται το κτίριο, τη συχνότητα της χρήσης του, το κόστος που θέλει να διαθέσει και την αισθητική του. Οι πωλητές της εταιρίας μας μετρούν, εκτιμούν, ακούν με προσοχή και προτείνουν αυτό που πιστεύουν ότι ταιριάζει ιδανικά στον κάθε πελάτη.

Στην αγάπη μας για το αντικείμενο της εργασίας μας: Αγαπάμε το αντικείμενο της εργασίας μας και γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να το μάθουμε καλά, ενημερωνόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτό, καταρτιζόμαστε σε όλες τις νέες τεχνικές και εργαζόμαστε σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που ορίζει ο κλάδος μας.

Στη συνεργασία μας με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο της δουλειάς τους: Η εταιρία είναι οι άνθρωποί της. Αυτό το γνωρίζουμε καλά στην DAUWIN®, γι’ αυτό έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, αρχές και επαγγελματισμό μ’ εμάς που διαμορφώσαμε την εταιρία, αργά και σταθερά, πάντα ανοδικά.

Στην υψηλή εξειδίκευση στην τοποθέτηση: Στην DAUWIN® δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τοποθέτηση των κουφωμάτων, αφού οποιοδήποτε λάθος στην τελική αυτή διαδικασία μπορεί να καταργήσει τις ιδιότητες των κουφωμάτων και να μην προσφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα παρά την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος. Οι άνθρωποι της DAUWIN® που αναλαμβάνουν την τοποθέτηση των κουφωμάτων έχουν τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα χωρίς απώλειες.

Στα προϊόντα που εισάγουμε : Στην DAUWIN® εισάγουμε ξύλινα κουφώματα και ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων για τα κουφώματα που κατασκευάζουμε. Η επιλογή των εργοστασίων από τα οποία εισάγουμε τα προϊόντα μας έχει γίνει με προσοχή και γνώση του τρόπου της λειτουργίας τους. Τα υψηλά πρότυπα κατασκευής, οι πιστοποιήσεις και οι εγγυήσεις που συνοδεύουν κάθε προϊόν αποτελούν εγγύησης επιτυχίας, επιβεβαιώνοντας την επιλογή μας.

Στα χρήματα που επενδύουμε για την αναβάθμιση των υποδομών μας: Στην DAUWIN® δε σταματάμε να επενδύουμε αναβαθμίζοντας συνεχώς την κτιριακή υποδομή και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής κουφωμάτων. Οι επενδύσεις που κάνουμε, μας ανταμείβουν υλικά και ηθικά, με την ανάληψη νέων εργασιών και την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων ανθρώπων στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας.

Στην επιμόρφωση των υπαλλήλων μας: Οι άνθρωποι της DAUWIN® αποτελούν το πιο σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο για να συνεχίζει να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού προφίλ. Η συνεχής επιμόρφωση των ανθρώπων μας και η εκπαίδευσή τους στις νέες τεχνικές έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας. 

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

  1. Τον αρχιτέκτονα.
  2. Το μηχανικό.
  3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.