Τεχνικές προδιαγραφές Αλουμινίου DAUWIN®

Τα κουφώματα αλουμινίου DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με  προφίλ της  εταιρίας EXALCO χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, η οποία ελέγχεται και πιστοποιείται από διαρκή τεστ αντοχής, που πραγματοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας. Τα προφίλ αλουμινίου της EXALCO ανταποκρίνονται εξαιρετικά καλά παρέχοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες.

Τα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου DAUWIN® διαθέτουν τριπλά λάστιχα, διπλά ενεργειακά ευρωπαϊκά κρύσταλλα  και γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία. 

 

Πιστοποιητικό ΕΚ - TUV Austria

 

Πιστοποιητικό ICAP Certificate2010

 

Πιστοποιητικό ΕN ISO 14001 : 2004

 

Πιστοποιητικό ΕN ISO 9001 : 2008

 

Πιστοποιητικό OHSAS : 2011

 

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Qualanod : 2012

 

Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης QualiCoat : 2012

 

Exalco Πολιτική Περιβάλλοντος - ΕΛΟΤ EN ISO 14001

 

Exalco Πολιτική Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων - ΕΛΟΤ EN ISO 8001

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.