Τεχνικές Προδιαγραφές Ξύλινων Κουφωμάτων DAUWIN®

Τεχνικές προδιαγραφές DAUWIN®

Η εταιρία DAUWIN® διενεργεί συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την κατασκευή έως την τοποθέτηση, ενώ διασφαλίζει και την υψηλή ποιότητα των εισαγόμενων προϊόντων της διενεργώντας συνεχώς ελέγχους των τεχνικών προδιαγραφών των προϊόντων που παραδίδονται.

Για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των ξύλινων εισαγόμενων κουφωμάτων  DAUWIN®, τα ξύλα αποθηκεύονται σε ειδικούς χώρους με ρυθμιζόμενη υγρασία –τα προς επεξεργασία ξύλα φυλάσσονται στους 10 με 12 βαθμούς κελσίου –και θερμοκρασία πριν ξεκινήσει η επεξεργασία τους και η κατασκευή. Η προεργασία της αποθήκευσης του ξύλου ενισχύει τα χαρακτηριστικά τους και τα ισχυροποιεί έναντι και των πιο ακραίων καιρικών συνθηκών.

Συντήρηση και καθαρισμός για τα Ξύλινα Κουφώματα της DAUWIN®

Τα ξύλινα κουφώματα της DAUWIN® δεν χρειάζονται συντήρηση με τον κλασικό τρόπο του τριψίματος και της βαφής. Το υγρό συντήρησης SIGMA η Sikkens Special Cleaner που συνοδεύει τις βαφές εφαρμόζεται κάθε 1 με 2 χρόνια στην εξωτερική επιφάνεια των κουφωμάτων με πανί ή σφουγγάρι, φρεσκάροντας το χρώμα και καθαρίζοντας τους πόρους του ξύλου.

Πιστοποιήσεις και Εγγυήσεις 

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας  DAUWIN®συνοδεύονται από πιστοποιητικό TUV (CertificateISO 9001-2001) και πιστοποιητικό CE.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της εταιρίας, κουφώματα, αξεσουάρ και μηχανισμοί, συνοδεύονται από 10ετή γραπτή εγγύηση για οποιαδήποτε στρέβλωση και κατασκευαστικό ελάττωμα.

Ξύλινες Εξώπορτες 

Οι εξωτερικές ξύλινες εξώπορτες της DAUWIN®διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ενώ διαθέτουν όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τις τοποθετούν ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές του είδους τους. Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, κλειδαριές ασφαλείας, κατωκάσι αλουμινίου για θερμομόνωση και στεγανότητα και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά που ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο της πόρτας, εξασφαλίζουν ένα άρτιο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Τομές ξύλινων κουφωμάτων

Οι τομές των ξύλινων κουφωμάτων της DAUWIN® χαρακτηρίζονται από:

  • Διπλούς και τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (τζάμια) με πρόσθετο αέριο (ARGON) για εξαιρετική θερμομόνωση (K=1,0W/m2K) και ηχομόνωση (Rw=32dB)
  • Τρικολλητά και αντικολλητά προφίλ σε όλα τα είδη ξυλείας. Διατίθενταισετρειςσειρές –windows line 68, windows line 78, windows line 92.
  • Απόλυτη στεγανοποίηση με δύο λάστιχα περιμετρικά στο φύλλο και τρία λάστιχα στα σημεία συνάντησης.
  • Πιστοποίηση από τον οργανισμό πιστοποίησης CE και TUV (CertificateISO 9001:2001)

Μηχανισμοί και ασφάλεια από τη ROTO 

Η σωστή λειτουργία του κουφώματος εξασφαλίζει σταθερότητα, ασφάλεια, αντοχή στο χρόνο και στη χρήση. Οι μηχανισμοί των κουφωμάτων αποτελούν τα εξαρτήματα που καθορίζουν στο μέγιστο βαθμό την ορθή χρήση και λειτουργία, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας. Οι μηχανισμοί της  DAUWIN® είναι γερμανικής κατασκευής του οίκου ROTO NT, περιμετρικοί με μανιτάρι ασφαλείας, και βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές μηχανισμών στη διεθνή αγορά. Ο βραχίονας της ανάκλησης εμποδίζει τη λάθος κίνηση στο χερούλι, ενώ λειτουργεί και ως ανορθωτής οδηγώντας το φύλλο στη σωστή λειτουργία, εμποδίζοντας το γνωστό «κρέμασμα», δηλαδή την απορρύθμισή του.

Ξυλεία και Χρώματα Ξύλινων Κουφωμάτων

Η εταιρία  DAUWIN® εισάγει ξύλινα κουφώματα από τέσσερα διαφορετικά είδη ξυλείας, από Πεύκο, Μεράντι, Δρυς και Ευκάλυπτο. Επιπλέον της επιλογής καλής ποιοτικά ξυλείας, τα ξύλινα κουφώματα της εταιρίας είναι τρικολλητά και αντικολλητά (τρία κομμάτια ξύλου κολλημένα αντίθετα), εξασφαλίζοντας έτσι την ανθεκτικότητά τους σε κάθε είδους αλλοιώσεις.

Χρώματα φιλικά προς το περιβάλλον 

Τα χρώματα SIGMA που επιλέγει η εταιρία  DAUWIN® είναι αποκλειστικά οικολογικά, υδροδιαλυτά και εφαρμόζονται με τη μέθοδο εμποτισμού και κερώματος, αφήνοντας το ξύλο να «αναπνέει», προστατεύοντάς το από την υγρασία και από μύκητες. Επιπλέον, των ιδιαίτερων, προστατευτικών χαρακτηριστικών τους, τα χρώματα SIGMA διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ανταποκρινόμενα σε κάθε αισθητική ανάγκη αλλά και σε χρώματα  RAL, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα διχρωμίας – διαφορετικό χρώμα στο εξωτερικό μέρος του κουφώματος από το εσωτερικό. 

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

  1. Τον αρχιτέκτονα.
  2. Το μηχανικό.
  3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.