Τεχνικές Προδιαγραφές PVC Κουφωμάτων

 Τεχνικά χαρακτηριστικά DAUWIN®

Τα συνθετικά κουφώματα της εταιρίας DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ με προφίλ από σκληρό PVC της aluplast Kunstoff υπόκεινται σε όλους τους ελέγχους και τεστ αντοχής που επιβάλλει η ΕΕ, στις πλέον σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Γερμανία, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τον πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας των κουφωμάτων ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες (χρήσης και καιρικές).

Η αντοχή, η ασφάλεια και η λειτουργικότητα των συνθετικών κουφωμάτων ενισχύονται ακόμη περισσότερο από τα διπλά περιμετρικά λάστιχα, τα διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα και τους γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, ενώ η γραμμή τους και οι επιλογές των χρωμάτων τους προσφέρουν αναρίθμητες αισθητικές επιλογές. 

 

ΝΕΟ Διαφημιστικό Έντυπο Συστημάτων

 

Έντυπο Συστήματος Παντζουριού

 

Έντυπο Συστήματος Ideal 4000

 

Έντυπο Συστήματος Ideal 4000-Round Line

 

Έντυπο Συστήματος Ideal 6000

 

Έντυπο Συστήματος Συρόμενο βαρέως τύπου

 

Έντυπο Συστήματος Ideal 7000

 

Έντυπο Συστήματος energeto

 

Έντυπο Τζαμιών Verpan Panels

 

Χρήση βελτιωμένων υαλοπινάκων

 

Υαλοπίνακες και εξοικονόμηση ενέργειας

Οδηγίες για τον καθαρισμό, τη συντήρηση και τον

αερισμό των συνθετικών σας κουφωμάτων

Τεχνικές Προδιαγραφές Κεντρικών Εισόδων

Τεχνικές Προδιαγραφές IDEAL 4000 - Round line

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.