Η αρχιτεκτονική των κτιρίων καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τύπο των κουφωμάτων που δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

Ο τύπος κουφωμάτων αλουμινίου καθορίζεται από την αρχιτεκτονική των κτιρίων σε μεγάλο βαθμό. Αυτό συμβαίνει για να δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου DAUWIN®, με θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και εξαιρετική ασφάλεια.

Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου. Διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια και τύπους κουφωμάτων, ενώ τοποθετούνται με εξωτερικό παντζούρι ή ρολό.

Η DAUWIN® τοποθετεί κυρίως σε μονοκατοικίες ή κτίρια ιδιαίτερου σχεδιασμού.

Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές λύσεις κουφωμάτων για τους πιστοποιημένους κατασκευαστές. Οι καινοτόμες τεχνολογίες μας, προσφέρουν θερμομόνωση, ασφάλεια και σχεδιασμό στο υψηλότερο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουμε το παράθυρο στο μέλλον.

από σκληρό PVC του γερμανικού οίκου aluplast kunstoffenster χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και αντοχή.

MINIMAL συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή. Η νέα σειρά συρόμενου συστήματος SPACE διακρίνεται για τον καινοτόμο και minimal σχεδιασμό του. Το κάθετο προφίλ αποτελούν τα μόνα ορατά προφίλ αλουμίνιου του συστήματος.
Τα προϊόντα DAUWIN® Παπαβασιλείου κοσμούν όχι μόνο τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και νησιώτικες και παραδοσιακές οικίες.
Τα προϊόντα DAUWIN® Παπαβασιλείου κοσμούν όχι μόνο τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και νησιώτικες και παραδοσιακές οικίες.
Loading...