Αντιπρόσωποι

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Με έδρα μας την Καστοριά, εδώ που χτυπά η καρδιά της δημιουργίας μας στο νέο μας, υπερσύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής κουφωμάτων και υαλοπινάκων, αλλά και από τον εκθεσιακό μας χώρο στην Αθήνα, αναπτυσσόμαστε, εξελισσόμαστε και επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Για το σκοπό αυτό επιζητούμε συνεργασία με εταιρίες ή μεμονωμένα άτομα, ώστε να συμπράξουμε προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Μοναδική προϋπόθεση για τη σύναψη επαγγελματικής σχέσης και την αποδοχή νέων συνεργατών, είναι ο επαγγελματισμός του ενδιαφερόμενου, η αγάπη του για το αντικείμενο της εργασίας του και η επιθυμία του για συνεχή εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα μιας πιθανής συνεργασίας μας. Γίνετε ένας από τους επαγγελματίες συνεργάτες μας, εμπλουτίζοντας το δίκτυο των αντιπροσώπων μας στις πιο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

H Εταιρία DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ υποστηρίζεται ήδη από ένα σεβαστό δίκτυο αντιπροσώπων σε πολλές μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

map2

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ DAUWIN

Συνθετικά κουφώματα

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ DAUWIN

Κουφώματα αλουμινίου

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.