Κουφώματα για Επαγγελματίες, Τιμές

Τα κουφώματα της  DAUWIN®, πωλούνται σε επαγγελματίες του χώρου σε τιμές χονδρικής  και παραδίδονται συσκευασμένα, όπου και όποτε της ζητηθεί  σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό.

Κουφώματα  DAUWIN® προς παράδοση για επαγγελματίες

Η εταιρία μας από το 1989 δραστηριοποιείται με συνέπεια και συνέχεια στον απαιτητικό και εξελισσόμενο χώρο της κατασκευής και εμπορίας κουφωμάτων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έκτασης 8.000 τ.μ., στο νέο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων και κουφωμάτων αλουμινίου, με πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, κατασκευάζει και παραδίδει, σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κουφώματα στις επιθυμητές διαστάσεις και σχέδια.

Στην πλούσια γκάμα των κουφωμάτων που εμπορεύεται συμπεριλαμβάνονται:

 • Κουφώματα αλουμινίου EXALCO, σε όλες τις σειρές και όλα τα χρώματα.
 • Συνθετικά κουφώματα –PVC–του οίκου aluplast, σε όλες τις σειρές και σε όλα τα χρώματα.
 • Ξύλινα κουφώματα εισαγωγής DAUWIN®, τρικολλητά και αντικολλητά, κατασκευασμένα σε τρεις διαφορετικούς τύπους: windows line 68, windows line 78, windows line 92. Όλα τα ξύλινα κουφώματα εισαγωγής κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες τεχνολογικά μονάδες κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής πρώτων υλών και διαδικασίας παραγωγής.
 • Διπλούς και τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (τζάμια) με πρόσθετο αέριο (ARGON) για εξαιρετική θερμομόνωση (K=1,0W/m2K) και ηχομόνωση (Rw=32dB)
 • Απόλυτη στεγανοποίηση με δύο λάστιχα περιμετρικά στο φύλλο και τρία λάστιχα στα σημεία συνάντησης.
 • Πιστοποίηση από τον οργανισμό πιστοποίησης CE και TUV (Certificate ISO 9001:2001), ενώ όλα τα προϊόντα της εταιρίας –κουφώματα, αξεσουάρ και μηχανισμοί –συνοδεύονται από 10ετή γραπτή εγγύηση για οποιαδήποτε στρέβλωση και κατασκευαστικό ελάττωμα.

Τιμές κουφωμάτων για επαγγελματίες

Η εταιρία μας παρέχει στους επαγγελματίες αντιπροσώπους της:

 • Τη δυνατότητα εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης σε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν την ανάλογη τεχνική υποδομή, εκπαίδευση και τεχνογνωσία.
 • Τμήμα χονδρικής πώλησης για να υποστηρίξει κάθε παραγγελία όποτε ζητηθεί, μ’ εξαιρετικά συμφέρουσες, ανταγωνιστικές τιμές.
 • Την ανάληψη όλων των απαραίτητων ενεργειών (έγγραφα, πιστοποιητικά, αποτελέσματα δοκιμών, κ.ά.) για την κατάθεσή τους σε σχετικά προγράμματα  ΕΣΠΑ.
 • Εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα και στην  Καστοριά , όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει, εισάγει και εμπορεύεται η εταιρία μας. Στο χώρο της έκθεσης, οι έμπειροι πωλητές της DAUWIN® θα σας ενημερώσουν για όλες τις δυνατότητες προσαρμογής των κουφωμάτων ανάλογα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου καθώς και για όλα τα διαθέσιμα υλικά, σχέδια και χρώματα.
 • Επαγγελματισμό σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας, συνέπεια στην ποιότητα των κουφωμάτων που έχουν παραγγελθεί καθώς και στους χρόνους παράδοσης που έχουν συμφωνηθεί.
 • Ως μία εταιρία που πιστοποιεί σε κάθε στάδιο τα προϊόντα της, στο σύνολό τους και στα επί μέρους εξαρτήματα, η DAUWIN® τα παραδίδει με τις ανάλογες πιστοποιήσεις που τα συνοδεύουν. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της εταιρίας, κουφώματα, αξεσουάρ και μηχανισμοί, συνοδεύονται από 10ετή γραπτή εγγύηση για οποιαδήποτε στρέβλωση και κατασκευαστικό ελάττωμα.
 • Οι αποκλειστικοί μας αντιπρόσωποι επωφελούνται από προγράμματα προσφορών που προσφέρει η εταιρία DAUWIN®

Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, για τα προϊόντα, τα σχέδια, τα χρώματα, τις πιστοποιήσεις, τις εγγυήσεις, το κόστος, τους χρόνους κατασκευής και παράδοσης στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρείας μας. 

 

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

 1. Τον αρχιτέκτονα.
 2. Το μηχανικό.
 3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.