Κουφώματα για Επαγγελματίες

Κουφώματα  DAUWIN® προς παράδοση για επαγγελματίες

Η εταιρία μας από το 1989 δραστηριοποιείται με συνέπεια και συνέχεια στον απαιτητικό και εξελισσόμενο χώρο της κατασκευής και εμπορίας κουφωμάτων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έκτασης 8.000 τ.μ., στο νέο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων και κουφωμάτων αλουμινίου, με πλήρη μηχανολογικό εξοπλισμό, κατασκευάζει και παραδίδει, σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κουφώματα στις επιθυμητές διαστάσεις και σχέδια.

Τα κουφώματα της  DAUWIN®, πωλούνται σε επαγγελματίες του χώρου σε τιμές χονδρικής  και παραδίδονται συσκευασμένα, όπου και όποτε της ζητηθεί  σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Εξωτερικό.

Στην πλούσια γκάμα των κουφωμάτων που εμπορεύεται συμπεριλαμβάνονται:

 • Κουφώματα αλουμινίου EXALCO, σε όλες τις σειρές και όλα τα χρώματα.
 • Συνθετικά κουφώματα –PVC–του οίκου aluplast, σε όλες τις σειρές και σε όλα τα χρώματα.
 • Ξύλινα κουφώματα εισαγωγής DAUWIN®, τρικολλητά και αντικολλητά, κατασκευασμένα σε τρεις διαφορετικούς τύπους: windows line 68, windows line 78, windows line 92. Όλα τα ξύλινα κουφώματα εισαγωγής κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες τεχνολογικά μονάδες κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής πρώτων υλών και διαδικασίας παραγωγής.
 • Διπλούς και τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες (τζάμια) με πρόσθετο αέριο (ARGON) για εξαιρετική θερμομόνωση (K=1,0W/m2K) και ηχομόνωση (Rw=32dB)
 • Απόλυτη στεγανοποίηση με δύο λάστιχα περιμετρικά στο φύλλο και τρία λάστιχα στα σημεία συνάντησης.
 • Πιστοποίηση από τον οργανισμό πιστοποίησης CE και TUV (Certificate ISO 9001:2001), ενώ όλα τα προϊόντα της εταιρίας –κουφώματα, αξεσουάρ και μηχανισμοί –συνοδεύονται από 10ετή γραπτή εγγύηση για οποιαδήποτε στρέβλωση και κατασκευαστικό ελάττωμα.

Η εταιρία μας παρέχει στους αντιπροσώπους της:

 • Τη δυνατότητα εκπαίδευσης και τεχνικής υποστήριξης σε όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν την ανάλογη τεχνική υποδομή, εκπαίδευση και τεχνογνωσία.
 • Τμήμα χονδρικής πώλησης για να υποστηρίξει κάθε παραγγελία όποτε ζητηθεί, μ’ εξαιρετικά συμφέρουσες, ανταγωνιστικές τιμές.
 • Την ανάληψη όλων των απαραίτητων ενεργειών (έγγραφα, πιστοποιητικά, αποτελέσματα δοκιμών, κ.ά.) για την κατάθεσή τους σε σχετικά προγράμματα  ΕΣΠΑ.
 • Εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα και στην  Καστοριά , όπου παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα που κατασκευάζει, εισάγει και εμπορεύεται η εταιρία μας. Στο χώρο της έκθεσης, οι έμπειροι πωλητές της DAUWIN® θα σας ενημερώσουν για όλες τις δυνατότητες προσαρμογής των κουφωμάτων ανάλογα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου καθώς και για όλα τα διαθέσιμα υλικά, σχέδια και χρώματα.
 • Επαγγελματισμό σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας, συνέπεια στην ποιότητα των κουφωμάτων που έχουν παραγγελθεί καθώς και στους χρόνους παράδοσης που έχουν συμφωνηθεί.
 • Ως μία εταιρία που πιστοποιεί σε κάθε στάδιο τα προϊόντα της, στο σύνολό τους και στα επί μέρους εξαρτήματα, η DAUWIN® τα παραδίδει με τις ανάλογες πιστοποιήσεις που τα συνοδεύουν. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της εταιρίας, κουφώματα, αξεσουάρ και μηχανισμοί, συνοδεύονται από 10ετή γραπτή εγγύηση για οποιαδήποτε στρέβλωση και κατασκευαστικό ελάττωμα.
 • Οι αποκλειστικοί μας αντιπρόσωποι επωφελούνται από προγράμματα προσφορών που προσφέρει η εταιρία DAUWIN®

Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, για τα προϊόντα, τα σχέδια, τα χρώματα, τις πιστοποιήσεις, τις εγγυήσεις, το κόστος, τους χρόνους κατασκευής και παράδοσης στα τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρίας μας. 

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Ξύλινα κουφώματα

xilina koufomata DAUWIN

Συνθετικά κουφώματα

sinthetika koufomata DAUWIN

Κουφώματα αλουμινίου

koufomata alouminiou DAUWIN

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.