Έργα σε Εξέλιξη

Έργα σε εξέλιξη DAUWIN®

Επιθυμία μας και ανταμοιβή του επαγγελματισμού μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Αυτή την ικανοποίηση αναμένουμε και από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, δείγμα των οποίων παρουσιάζεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και που πραγματοποιούνται το τρέχον χρονικό διάστημα σε πολλά μέρη στην Ελλάδα.

Σύγχρονες μίνιμαλ κατασκευές, πέτρινες παραδοσιακές κατοικίες, εξοχικά σπίτια σύμφωνα με τις νόρμες που ορίζει το περιβάλλον τους, απαιτητικά κτίρια ως προς τον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό για εξατομικευμένες κατασκευές, συνθέτουν μία σημαντική ποικιλία αναγκών, εμπλουτίζοντας τόσο τις γνώσεις όσο και την εμπειρία μας.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN®, σε πολυτελή πέτρινη κατοικία, στην περιοχή της Παιανίας.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε χρώμα RAL, σε πολυτελή νέα πέτρινη κατοικία, στην περιοχή Κύμη Εύβοιας.

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε παλιά πέτρινη εξοχική κατοικία στο εξωχωρι στη Μανή με νέα ξύλινα κουφώματα DAUWIN® διπλής υάλωσης με υψηλό δείκτη ενεργειακής απόδοσης και αντικλεπτικής προστασίας ξυλεία μεραντι σε χρώμα RAL.

Νέο έργο της εταιρίας, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία μεράντι, σε πολυτελή κατοικία στο Κόρθι της Άνδρου.

Νέο έργο της εταιρίας, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία μεράντι σε χρώμα RAL, σε πολυτελή κατοικία στην Άνδρο.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN®, σε πολυτελή νέα πέτρινη κατοικία στο Πήλιο Μαγνησίας.

Έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛEΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε χρώμα RAL, σε νησιώτικη κατοικία, στην περιοχή Μουτσούνα Νάξου.

Το νέο έργο της εταιρίας, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία μεράντι, σε πολυτελή κατοικία στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛEΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με παλαιωμένα ξύλινα κουφώματα DAUWIN®, σε πολυτελή πέτρινη κατοικία, στην περιοχή Ιπποκράτειος Πολιτεία.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα πολυτελή νησιώτικη κατοικία, με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε χρώμα RAL στην περιοχή Ωβρεόκαστρο στο νησί της Κεας.

Αντικατάσταση κουφωμάτων σε παλιά πέτρινη εξοχική κατοικία με νέα ξύλινα κουφώματα DAUWIN® διπλής υάλωσης με υψηλό δείκτη ενεργειακής απόδοσης και αντικλεπτικής προστασίας ξυλεία μεράντι σε χρώμα ξύλου στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε χρώμα RAL, σε πολυτελή νέα παραθαλάσσια κατοικία, στην περιοχή Νέα Στείρα Εύβοιας.

Νέο έργο της εταιρίας, DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία μεράντι χρώμα ξύλου, σε πολυτελή κατοικία στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Δείτε το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με κουφώματα DAUWIN®, σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα, στην περιοχή της Καστοριάς.

Το νέο έργο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με Ξύλινα κουφώματα σε ξύλο μεράντι, σε δύο πολυτελείς κατοικίες, στο νησί των ανέμων στην περιοχή Ραχίδι Κουβας στην Μύκονο.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.