Ολοκληρωμένα Έργα DAUWIN®

Η εταιρία DAUWIN® από τη σύστασή της το 1989 έως σήμερα έχει κατασκευάσει κουφώματα σε περισσότερες από 12.000 κατοικίες, ενώ αναμετράται συνεχώς με νέα έργα, με νέες προκλήσεις ως προς την ποιότητα κατασκευής, την επίτευξη των στόχων, τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

 Κτίρια γραφείων και κατοικιών, σε αστικά κέντρα, εξοχικές κατοικίες στο βουνό ή στη θάλασσα ή σε τοπία που συνδυάζουν το πράσινο με το γαλάζιο, η DAUWIN® συζητά με τους πελάτες της, προτείνει σχεδιαστικές λύσεις και υλικά που αρμόζουν στην κάθε περίσταση, κατασκευάζει και συνθέτει σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και τους πλέον σύγχρονους κανόνες που διέπουν τον απαιτητικό χώρο των κουφωμάτων και τέλος τοποθετεί, με γνώση, εμπειρία και επαγγελματισμό, τα κουφώματα επιβλέποντας και ελέγχοντας την όλη διαδικασία έως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

 Οι εκατοντάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και τα αντίστοιχα έργα, αποτελούν την καλύτερη δυνατή προβολή και διαφήμιση της εργασίας μας και το εχέγγυο για κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε.

 

Πολυτελής κατοικία - Μύκονος

Έργο της εταιρίας DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε πολυτελή κατοικία στη Μύκονο .

Alunia Incognito Suites - Σαντορίνη

Έργο της εταιρίας DAUWIN® , με ξύλινα κουφώματα στο πολυτελές Alunia Incognito Suites στη Σαντορίνη.

Esperos Palace Luxury & Spa Hotel - Καστοριά

Έργο της εταιρίας DAUWIN® _ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με κουφώματα αλουμινίου DAUWIN®, στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Esperos Palace Luxury & Spa Hotel , στην Καστοριά.

Hermes Suites - Άνδρος

Έργο της εταιρίας, DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία Dark Red Meranti σε χρώμα ξύλου, στο πολυτελές Hermes Suites στο Μπατσί της Άνδρου.

Blue Villas Suites - Σαντορίνη

Έργο της εταιρίας DAUWIN® , με ξύλινα κουφώματα στο πολυτελές Blue Villas Suites στη Σαντορίνη.

Ιδιωτική κατοικία - Άνδρος

Έργο της  εταιρίας, DAUWIN® , που αφορά  την  προμήθεια  και  εγκατάσταση  με   ξύλινα  κουφώματα  σε    ξυλεία  Dark  Red   Meranti   σε χρώμα RAL, σε  πολυτελή  κατοικία  στην  Άνδρο.

Desiterra Luxury Suites - Σαντορίνη

Έργο  της  εταιρίας  DAUWIN® , με  ξύλινα  κουφώματα  στο  πολυτελές   Desiterra   Luxury  Suites  στη  Σαντορίνη.

Πολυτελής   κατοικία   -   Άνδρος

Έργο της εταιρίας DAUWIN® , που αφορά την  προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα  σε ξυλεία  Dark  Red  Meranti   σε χρώμα RAL, σε πολυτελή κατοικία στην Άνδρο.

Loyal villa - Μύκονος

Έργο της εταιρίας DAUWIN®- ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , που αφορά την προμήθεια και  εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN®, σε  πολυτελή  κατοικία στην περιοχή  Αλεόμανδρα  Μυκόνου.

Ορεινή κατοικία - Πήλιο

Έργο της εταιρίας  DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και  εγκατάσταση  με ξύλινα  κουφώματα  DAUWIN®, σε πολυτελή   πέτρινη  κατοικία στο  Πήλιο  Μαγνησίας.

H Hotel Zephyros - Κάλυμνος

Έργο της εταιρίας DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN®, στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα H Hotel Zephyros στο νησί Κάλυμνος.

Εξοχική κατοικία - Άνδρος

Έργο της εταιρίας  DAUWIN® , που αφορά  την  προμήθεια και  εγκατάσταση  με  ξύλινα  κουφώματα  σε  ξυλεία  Dark  Red   Meranti    χρώμα RAL , σε  εξοχική  κατοικία στην Άνδρο.

Πέτρινη κατοικία - Παιανία

Έργο της εταιρίας  DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση  με  ξύλινα  κουφώματα DAUWIN®, σε  πολυτελή  πέτρινη  κατοικία στην  περιοχή της  Παιανίας.

Πολυτελείς κατοικίες -Πάρος

Έργο της   εταιρίας   DAUWIN® , που  αφορά  την  προμήθεια  και  εγκατάσταση   με  ξύλινα  κουφώματα  DAUWIN®   σε  δυο   πολυτελείς   κατοικίες    στην  περιοχή    Santa Maria  στην  Πάρο.

Παραθαλάσσια κατοικία - Μύκονος

Έργο της  εταιρίας  DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα  DAUWIN®  σε πολυτελή  κατοικία  στη  Μύκονο .

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.