Ολοκληρωμένα Έργα, Κουφωμάτων

Δείτε έργα κουφωμάτων της εταιρείας Dauwin, που είναι ολοκληρωμένα. Τα κουφώματα που έχουμε τοποθετήσει υπακούν στα υψηλά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ακόμη, έχουν αγκαλιαστεί από το ευρύ κοινό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εταιρεία DAUWIN® από τη σύστασή της το 1989 έως σήμερα έχει κατασκευάσει κουφώματα σε περισσότερες από 12.000 κατοικίες. Παράλληλα αναμετράται συνεχώς με νέα έργα, με νέες προκλήσεις ως προς την ποιότητα κατασκευής, την επίτευξη των στόχων, τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

Πού τοποθετούμε κουφώματα Dauwin® και πώς σχεδιάζει η εταιρεία μας;

Τα κουφώματα της εταιρείας μας κοσμούν:

  • Κτίρια γραφείων και κατοικιών, σε αστικά κέντρα.
  • Εξοχικές κατοικίες στο βουνό ή στη θάλασσα ή σε τοπία που συνδυάζουν το πράσινο με το γαλάζιο.

Η εταιρεία DAUWIN® :

  • Συζητά με τους πελάτες της.
  • Προτείνει σχεδιαστικές λύσεις και υλικά που αρμόζουν στην κάθε περίσταση.
  • Κατασκευάζει και συνθέτει σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και τους πλέον σύγχρονους κανόνες που διέπουν τον απαιτητικό χώρο των κουφωμάτων.
  • Τέλος τοποθετεί, με γνώση, εμπειρία και επαγγελματισμό, τα κουφώματα επιβλέποντας και ελέγχοντας την όλη διαδικασία έως την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Οι εκατοντάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και τα αντίστοιχα έργα, αποτελούν την καλύτερη δυνατή προβολή και διαφήμιση της εργασίας μας και το εχέγγυο για κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε.

 

A77 Suites - Αθήνα

Νέο έργο της εταιρίας DAUWIN®, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε ξυλεία Dark Red Meranti χρώμα RAL, στο πολυτελή A77 Suites. Το A77 Suites βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Πλάκας και αποτελεί μια πραγματικά μοναδική εμπειρία διαμονής σε ένα ιστορικό κτίριο.

Villa Casa Utopia - Μύκονο

Έργο της εταιρίας DAUWIN®, με ξύλινα κουφώματα στην πολυτελείς Villa Casa Utopia στη Μύκονο.

Πολυτελή κατοικία - Πάρος

Νέο έργο της εταιρίας DAUWIN®, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα σε ξυλεία Dark Red Meranti χρώμα RAL, σε πολυτελή εξοχική κατοικία στην Πάρο.

Psaravolada Resort - Μήλος

Έργο της εταιρίας DAUWIN®, με ξύλινα κουφώματα στο πολυτελές Psaravolada Resort στη Μήλο.

Arcs Boutique Villa Hotel - Μύκονο

Νέο έργο της εταιρίας DAUWIN®, κουφώματα DAUWIN® στο πολυτελές Arcs Boutique Villa Hotel στην περιοχή Πήγαδος στην Μύκονο.

Bianco Diverso Suites - Σαντορίνη

Έργο της εταιρίας DAUWIN®, με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® στο Bianco Diverso Suites στην Σαντορίνη.

Πολυτελείς κατοικίες - Νάξος

Έργο της εταιρίας DAUWIN®, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση με ξύλινα κουφώματα DAUWIN® σε δυο πολυτελείς νησιώτικες κατοικίες στη Νάξο.

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

  1. Τον αρχιτέκτονα.
  2. Το μηχανικό.
  3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.