Σχόλια Πελατών

 

Αγαπητή  κύριοι  και  κύριες  της  εταιρίας  DAUWIN καλημέρα σας,

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας αισθανόμαστε πάντα κοντά μας όταν χρειαζόμαστε κάτι.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την τοποθέτηση των κουφωμάτων σας αισθανόμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή μας. Τόσο η ποιότητα των κουφωμάτων όσο και οι άψογες υπηρεσίες τοποθέτησης και υποστήριξής μας, μας ενισχύουν την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία σας.

Προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε κάποια υπηρεσία σας άμεσα. Η δυσλειτουργία που υπήρξε με την κλειδαριά της εισόδου επιλύθηκε με τις οδηγίες του κ. Κρόσι.

Παρόλο που δεν έχουμε προχωρήσει στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου σας στέλνω κάποιες φωτογραφίες για να τις χρησιμοποιήσετε για λόγους marketing.

Θα ακολουθήσει και επόμενο mail με κάποιες πρόσθετες φωτογραφίες.

Είμαι στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Αθανασίου 

 

Προς  Εταιρεία   DAUWIN  ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Δ & ΥΙΟΣ Ο.Β.Ε

Κύριοι

Μετά την περιήγηση μας στο διαδίκτυο και στις εκθέσεις πολλών εταιρειών καταλήξαμε στην εταιρεία σας, για την ποιότητα, την σχεδίαση, τις τιμές ως και τις προτάσεις, που μας παρουσιάσθηκαν από  το τμήμα πωλήσεων της έκθεσης σας στην Αθήνα. Εκείνο που μας χαροποίησε από την  συνεργασία μας στην ανακαίνιση του παραδοσιακού μας κτίσματος, του 19ου αιώνα στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου, είναι ότι η αντικατάσταση των κουφωμάτων έδεσε άριστα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του  κτίσματος.

Κλείνοντας αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό σας, τόσο του τμήματος πωλήσεων όσο και του συνεργείου υλοποίησης, για την ευγενική και επαγγελματική τους αρτιότητα που ικανοποίησαν τους στόχους μας στις ομολογουμένως δύσκολες απαιτήσεις μας.

 Ευχαριστούμε

 Χαράλαμπος και Τζένη Λουμάκη

 

Καλή Σαρακοστή στην  εταιρια DAUWIN

Χαίρομαι ειλικρινά για το email σου όπως και για την επικοινωνία που συνεχίζετε-σαν εταιρία-να κρατάτε με τους πελάτες σας. Είναι και αυτό ένα ακόμα δείγμα του επαγγελματισμού που σας διακρίνει και δηλώνει μια σιγουριά για τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να προσάψω σε επίπεδο εξυπηρέτησης από πλευράς σύμβουλων πώλησης,(Δημητρη,Κωνσταντινου), είτε αυτό είχε να κάνει με θέματα τεχνικά, λειτουργικά, είτε ακόμα με θέματα αισθητικής φύσης. Όλα λειτούργησαν άψογα και με τη δέουσα υπομονή από μέρους σας στις οποίες αμφιταλαντεύσεις είχα σχετικά με την τελική μου απόφαση για μετατροπή των παλιών ενεργοβορων αλουμινένιων κουφωμάτων σε σύγχρονα ξύλινα ενεργειακά. Το σημαντικό για μένα ήταν ότι είχα μια όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη εικόνα της τελικής εικόνας του έργου πριν καν αυτό δρομολογηθεί ως παραγγελία στο εργοστάσιο.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να δώσω και στο συνεργείο τοποθέτησης της εταιρίας. Ο Γιώργος και το συνεργείο του εκτός της άριστης τεχνικής κατάρτισης και γνώσης του αντικείμενου είναι και εξαίρετος χαρακτήρας/επαγγελματίας. Πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κάποιος ότι ουσιαστικά επιτρέπεις σε κάποιον ''ξένο'' να ''εισβάλει'' στον προσωπικό σου χώρο. Έχει το προσόν τα βρίσκει λύσεις και να ξεπερνά δυσκολίες που προκύπτουν κατά την τοποθέτηση, δείγμα της ευστροφίας αλλά και της τεχνικής κατάρτισης/κατανόησης του αντικείμενου.

Εν συνόλω, θα έλεγα ότι είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με την απόφαση μου να σας εμπιστευτώ. Αν είχα να επιλέξω ξανά, δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα από την προ διετίας απόφαση μου. Αξίζετε κάθε θετικό σχόλιο που ακούτε/διαβάζετε διότι έχετε μοχθήσει γι αυτό. Ειλικρινά εύχομαι να συνεχίσετε να κινήστε σε υψηλα στάνταρ παροχής υπηρεσιών αλλά και ποιότητας προϊόντων, σε λογικές/προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της αγοράς.

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς στον  Αποστόλη και τον Δημήτρη.

Με εκτίμηση,

Κώστας Επιτροπάκης  

 

Καλημέρα σας και Καλή Σαρακοστή! Κύριε Παπαβασιλείου.

Η επιλογή της εταιρεία σας, έγινε αρχικά μετά από έρευνα αγοράς που έκανα, για κουφώματα σε διαμέρισμα στον Βύρωνα και σε εξοχικό σπίτι στη Στεμνίτσα. Η ποιότητα των προϊόντων σας, οι τιμές και κυρίως η εξυπηρέτηση του συμβούλου πωλήσεων, με έκαναν να σας εμπιστευτώ. Η τοποθέτηση έγινε στα δύο σπίτια, από διαφορετικά συνεργεία, που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όμως θέλω να πω μπράβο στο συνεργείο των ξύλινων κουφωμάτων, για την άψογη δουλειά τους. Η συνεργασία με τον σύμβουλο πωλήσεων ήταν εξαιρετική και τον ευχαριστώ πολύ. Η συνολική εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση σας, στο φιλικό και κοινωνικό μας περιβάλλον!  

Σας ευχαριστώ

Αρετή Τσαγκούρου

 

Κύριε ,  Δημήτρη καλησπέρα.

Ευχαριστώ για το mail και το ενδιαφέρον, τόσο το δικό σας όσο και της εταιρίας "DAUWIN'' την οποία τόσο άξια εκπροσωπείτε.

Χαιρόμαστε να σας ακούμε, έστω και ηλεκτρονικά.

Σε απάντηση του μυνήματός σας θα σας πώ ότι ,είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, τόσο από το συνεργείο τοποθέτησης, 

όσο και απο την δική σας εξυπηρέτηση,ενημέρωση και άμεση ανταπόκριση κάθε φορά που σας χρειαστήκαμε.

Ωστόσο, σε ότι αφορά τα κουφώματα γνωρίζετε ότι τα παντζούρια παρουσίασαν πρόβλημα (σχισμές) 

λόγω "αστοχίας υλικού" όπως μας αιτιολογήθηκε.

Είναι αλήθεια ότι με την άμεση ενεργοποίησή σας,αυτά αντικαταστάθηκαν και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος, σε ότι αφορά την φωτογράφιση του έργου είμαστε στη διάθεσή σας.

Θα ήταν χαρά μας να έχετε ωραίες φωτογραφίες από το σπίτι μας στην ιστοσελίδα σας.

Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Περιμένουμε νέα σας

Με εκτίμηση

ΜΑΙΡΗ ΛΑΜΠΡΟΥ

 

Κύριε  Παπαβασιλείου καλησπέρα,

Με συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση.

Πιστεύω ότι η επιλογή των συνθετικών κουφωμάτων σας ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη.

Εάν αυτό το συνδυάσουμε με την πολύ καλή κατασκευή από μέρους σας και την πολύ καλή τοποθέτηση  από το συνεργείο σας, το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Θυμηθείτε ότι το σπίτι είναι του 1953 και οι ατέλειες του ήταν πάρα πολλές, οπότε η κατασκευή και η τοποθέτηση    παίξανε ρόλο.

Δεν χρειάζομαι κάποιο ανταλλακτικό. Το μόνο που υπάρχει είναι ότι η μπαλκονόπορτα της τραπεζαρίας 

Χρειάζεται  λίγη περισσότερη δύναμη για να κλείσει αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Για το site δεν έχω αντίρρηση, αλλά δεν ξέρω ούτε τι να βγάλω, ούτε πως.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Γιάννης Πασιαλής

 

Κύριε ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, καλημέρα σας!

Έχω μείνει ευχαριστημένη από το προϊόν και από το after sale service σας. 

Μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την αρχική τοποθέτηση και κάποιες αστοχίες υλικών, 

η ανταπόκριση σας ήταν άμεση σε οτιδήποτε χρειάστηκε επισκευή. 

Τόσο ο δικός σας επαγγελματισμός και η προθυμία σας να βοηθήσετε προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα που υπήρχαν 

όσο και η αποτελεσματικότητα και εξαιρετική δουλειά του δεύτερου συνεργείου που ήρθε για τις επισκευές και την νέα τοποθέτηση 

μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις !!!

Ευχαρίστως θα σας διαθέσω φωτογραφίες του έργου για το site σας μόλις διαμορφωθεί λίγο και ο εξωτερικός χώρος.

Θα είμαστε σε επαφή για ότι άλλο τυχόν προκύψει.

Με εκτίμηση

Θεοδώρου Κλαίρη

 

 Αγαπητέ Κωνσταντίνε και λοιποί συνεργάτες στη "DAUWIN Παπαβασιλείου",

Με μεγάλη προθυμία και χαρά απαντώ στην επιστολή σου, για να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μας -τόσο προσωπικά όσο και της γυναίκας μου- για την επιλογή μας να εμπιστευτούμε την DAUWIN  καθώς και να επισημάνω το γεγονός πως η εταιρία σας -πράγματι- επέδειξε υψηλό επαγγελματισμό σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας μας.

Από τη λήψη της παραγγελίας των πορτοπαράθυρων μέχρι την τελική τοποθέτηση τους (αλλά και την after sale φροντίδα), ήρθαμε σε επικοινωνία με επαγγελματίες που αγαπάνε το αντικείμενο της εργασίας τους και που σέβονται, τόσο την ίδια τους την δουλειά, όσο και τον πελάτη.

Μια, επίσης ευχάριστη για εμάς έκπληξη ήταν πως η εταιρία σας, αν και μας έδωσε τη φθηνότερη και οικονομικά πιο συμφέρουσα προσφορά (μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς που κάναμε), κατάφερε και με το παραπάνω να άρει τις όποιες επιφυλάξεις μας για την εν γένη ποιότητα των υλικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εύγε λοιπόν, σε όλους σας γιατί σε δύσκολους καιρούς, χτίζετε σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης δίνοντας προστιθέμενη αξία στις πολύ "λογικές" και ανταγωνιστικές τιμές σας.

Με τιμή

Σιούρτης Γιώργος

Υ.Γ. Πολύ ευχαρίστως να αναρτήσετε στο site σας φωτογραφίες του σπιτιού μας. Θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε λίγες ακόμα μέρες για να έχει πιο ανοιξιάτικο χρώμα η φωτογράφηση. Περιμένω τηλεφώνημά σου σε μερικές μέρες για να μην το αμελήσουμε.

Έντυπα  παράδοσης  -  παραλαβής  κουφωμάτων

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.