Αποστολή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο DUBAI

dauwin1
Αποστολή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο DUBAI για αυτοψία και επιμέτρηση τριών έργων. Η εταιρεία μας ανέλαβε να κατασκευάσει και να τοποθετήσει κουφώματα DAUWIN® σε τρεις νέες πολυτελείς κατοικίες στο DUBAI.

Το σημαντικότερο μέρος της επίσκεψης στο DUBAI είναι η επίσκεψη σε υπό ανέγερση έργα των κατασκευαστικών εταιρειών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θέλοντας η εταιρία να ενημερώσει από κοντά για τα εμφανή αποτελέσματα στη θερμομόνωση ,ηχομόνωση, υδατοστεγανοτητα και την ασφάλεια που παρέχουν τα κουφώματα DAUWIN®.

Η εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ παρέχει κορυφαίες εφαρμογές κουφωμάτων σε όλο τον κόσμο .

Δυναμική Παρουσία της DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

dauwin1Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην έκθεση DOMICATEC 2014. Περισσότεροι από 18.000 ήταν οι επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του θεσμού.

Στο περίπτερο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ οι επισκέπτες, κατασκευαστές ,αρχιτέκτονες , μηχανικοί , αλλά και ιδιώτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN®.

 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης για την εξοικονόμηση ενεργείας και τα ωφέλει από την αντικατάσταση τον κουφωμάτων που έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ολα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές και υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους, προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν σωστά στις διεθνείς προδιαγραφές & πιστοποιήσεις.

Έχοντας υπόψη το πλήθος των σχεδίων, των χρωμάτων και γενικότερα των εναλλακτικών λύσεων που διαθέτουμε, αποτελούμε την πλέον σίγουρη και ασφαλή λύση για εσάς.

Η μεγαλύτερη απόδειξή της άρτιας κατασκευής και της υπέροχης αισθητικής τους, είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες που μας επέλεξαν και που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Είμαστε πεπεισμένοι για τη δυνατότητα μίας εποικοδομητικής συνεργασίας, βασισμένης στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών & στην εγγύηση του ονόματος DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ. 

Τηλεοπτική διαφήμιση από το κανάλι ΣΚΑΪ

dauwin nea skaiΓια δεύτερη συνεχή χρόνια η εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χτίζει σταθερά με διαφήμιση στην τηλεόραση την επώνυμη ζήτηση των προϊόντων της. Στόχος της εταιρίας είναι ενημέρωση για τα συστήματα κουφωμάτων DAUWIN®. Η εταιρία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.
Η τηλεοπτική διαφήμιση μεταδίδεται από το κανάλι ΣΚΑΪ.

Έκθεση Αθηνών DAUWIN

ekthesi athinon dauwinΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επέκταση του εκθεσιακού χώρου της εταιρίας DAUWIN ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην Αθήνα.

Σε ένα εκθεσιακό χώρο 400 τ.μ. μπορείτε να περιηγηθείτε και να ενημερωθείτε για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN.

Ο νέος χώρος θα σας αποπνέει ένα φρέσκο και δυναμικό αέρα μέσα από την κυριαρχία έντονων χρωμάτων πέτρας και ξύλου και τον άψογο συνδυασμό παραδοσιακού και μοντέρνου.

 

Η εταιρία DAUWIN ανανέωσε τη συνεργασία με το δίκτυο Somfy Expert εώς το 2020

somfy dauwinΣτο Δίκτυο εξειδικευμένων Τοποθετητών Somfy και η εταιρία DAUWIN.

Το νέο δίκτυο των εξειδικευμένων τοποθετητών της Somfy που θα φέρει το λογότυπο «Somfy Expert», σκοπό έχει να κάνει τις εφαρμογές της ηλεκτροκίνησης πιο προσιτές. Το δίκτυο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρήση των προϊόντων της Somfy και θα σας προτείνουν λύσεις για να φέρετε την άνεση στο σπίτι σας!

Διαβάστε περισσότερα: Η εταιρία DAUWIN ανανέωσε τη συνεργασία με το δίκτυο Somfy Expert εώς το 2020

Τηλεοπτική διαφήμιση από το κανάλι ΣΚΑΪ

skai diafimisiΗ εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χτίζει σταθερά με διαφήμιση στην τηλεόραση την επώνυμη ζήτηση των προϊόντων της και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Tο μοντέλο Ανδριανή Τσάφου που εντυπωσίασε τον κορυφαίο ιταλό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπανιά της εταιρίας ΞΥΛΙΝΩΝ  ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΝ DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Η τηλεοπτική διαφήμιση μεταδίδεται από το κανάλι ΣΚΑΪ.

 

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.