Αποστολή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο DUBAI

dauwin1
Αποστολή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στο DUBAI για αυτοψία και επιμέτρηση τριών έργων. Η εταιρεία μας ανέλαβε να κατασκευάσει και να τοποθετήσει κουφώματα DAUWIN® σε τρεις νέες πολυτελείς κατοικίες στο DUBAI.

Το σημαντικότερο μέρος της επίσκεψης στο DUBAI είναι η επίσκεψη σε υπό ανέγερση έργα των κατασκευαστικών εταιρειών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θέλοντας η εταιρία να ενημερώσει από κοντά για τα εμφανή αποτελέσματα στη θερμομόνωση ,ηχομόνωση, υδατοστεγανοτητα και την ασφάλεια που παρέχουν τα κουφώματα DAUWIN®.

Η εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ παρέχει κορυφαίες εφαρμογές κουφωμάτων σε όλο τον κόσμο .

Δυναμική Παρουσία της DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

dauwin1Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην έκθεση DOMICATEC 2014. Περισσότεροι από 18.000 ήταν οι επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του θεσμού.

Στο περίπτερο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ οι επισκέπτες, κατασκευαστές ,αρχιτέκτονες , μηχανικοί , αλλά και ιδιώτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN®.

 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης για την εξοικονόμηση ενεργείας και τα ωφέλει από την αντικατάσταση τον κουφωμάτων που έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ολα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές και υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους, προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν σωστά στις διεθνείς προδιαγραφές & πιστοποιήσεις.

Έχοντας υπόψη το πλήθος των σχεδίων, των χρωμάτων και γενικότερα των εναλλακτικών λύσεων που διαθέτουμε, αποτελούμε την πλέον σίγουρη και ασφαλή λύση για εσάς.

Η μεγαλύτερη απόδειξή της άρτιας κατασκευής και της υπέροχης αισθητικής τους, είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες που μας επέλεξαν και που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Είμαστε πεπεισμένοι για τη δυνατότητα μίας εποικοδομητικής συνεργασίας, βασισμένης στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών & στην εγγύηση του ονόματος DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ. 

Τηλεοπτική διαφήμιση από το κανάλι ΣΚΑΪ

dauwin nea skaiΓια δεύτερη συνεχή χρόνια η εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χτίζει σταθερά με διαφήμιση στην τηλεόραση την επώνυμη ζήτηση των προϊόντων της. Στόχος της εταιρίας είναι ενημέρωση για τα συστήματα κουφωμάτων DAUWIN®. Η εταιρία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.
Η τηλεοπτική διαφήμιση μεταδίδεται από το κανάλι ΣΚΑΪ.

Έκθεση Αθηνών DAUWIN

1.jpg

Εκθεσιακός χώρος της Αθήνας

Στον νέο εκθεσιακό χώρο της DAUWIN®, που καλύπτει έκταση 850 τ.μ. (τριών επίπεδων ) , η εταιρεία παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα κουφωμάτων σε μια ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων. Εμφανίζουμε όλες τις πιθανές διαμορφώσεις της DAUWIN®, οι οποίες συνδυάζουν επιτυχώς τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια με την αισθητική. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα συνθετικά υλικά προσαρμόζονται εντυπωσιακά στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών. Τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN® είναι η απόλυτη επιλογή σε κτίρια με επένδυση από πέτρα, που κυμαίνονται από τυπικά απλή νησιώτικη αρχιτεκτονική, έως μοντέρνα σπίτια σε παραδοσιακό στιλ.

 

Η εταιρία DAUWIN ανανέωσε τη συνεργασία με το δίκτυο Somfy Expert εώς το 2020

somfy dauwinΣτο Δίκτυο εξειδικευμένων Τοποθετητών Somfy και η εταιρία DAUWIN.

Το νέο δίκτυο των εξειδικευμένων τοποθετητών της Somfy που θα φέρει το λογότυπο «Somfy Expert», σκοπό έχει να κάνει τις εφαρμογές της ηλεκτροκίνησης πιο προσιτές. Το δίκτυο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρήση των προϊόντων της Somfy και θα σας προτείνουν λύσεις για να φέρετε την άνεση στο σπίτι σας!

Διαβάστε περισσότερα: Η εταιρία DAUWIN ανανέωσε τη συνεργασία με το δίκτυο Somfy Expert εώς το 2020

Τηλεοπτική διαφήμιση από το κανάλι ΣΚΑΪ

skai diafimisiΗ εταιρία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χτίζει σταθερά με διαφήμιση στην τηλεόραση την επώνυμη ζήτηση των προϊόντων της και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Tο μοντέλο Ανδριανή Τσάφου που εντυπωσίασε τον κορυφαίο ιταλό σχεδιαστή μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπανιά της εταιρίας ΞΥΛΙΝΩΝ  ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΝ DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Η τηλεοπτική διαφήμιση μεταδίδεται από το κανάλι ΣΚΑΪ.

 

Δείτε επίσης Ερωτήσεις με Απαντήσεις (F.A.Q.)

Τι προσφέρει η εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου;

Πριν την τελική απόφαση της επιλογής μίας σειράς αλουμινίου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή:

  1. Τον αρχιτέκτονα.
  2. Το μηχανικό.
  3. Τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου, εφόσον υπάρχει, με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση στα συνθετικά PVC;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση στα συνθετικά κουφώματα. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.