Δυναμική Παρουσία της DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

dauwin1Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην έκθεση DOMICATEC 2014. Περισσότεροι από 18.000 ήταν οι επισκέπτες της έκθεσης, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία του θεσμού.

Στο περίπτερο της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ οι επισκέπτες, κατασκευαστές ,αρχιτέκτονες , μηχανικοί , αλλά και ιδιώτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN®.

 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν επίσης για την εξοικονόμηση ενεργείας και τα ωφέλει από την αντικατάσταση τον κουφωμάτων που έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Ολα τα προϊόντα της εταιρίας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ παράγονται με αυστηρές προδιαγραφές και υπόκεινται σε συνεχείς αυστηρούς ελέγχους, προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν σωστά στις διεθνείς προδιαγραφές & πιστοποιήσεις.

Έχοντας υπόψη το πλήθος των σχεδίων, των χρωμάτων και γενικότερα των εναλλακτικών λύσεων που διαθέτουμε, αποτελούμε την πλέον σίγουρη και ασφαλή λύση για εσάς.

Η μεγαλύτερη απόδειξή της άρτιας κατασκευής και της υπέροχης αισθητικής τους, είναι οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες που μας επέλεξαν και που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους.

Είμαστε πεπεισμένοι για τη δυνατότητα μίας εποικοδομητικής συνεργασίας, βασισμένης στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών & στην εγγύηση του ονόματος DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ. 

Γιατί να αλλάξω κουφώματα;

Τα νέα, σύγχρονα κουφώματα με τους ανάλογους υαλοπίνακες και τη σωστή τοποθέτηση επιτυγχάνουν καλύτερη θερμομόνωση. Πώς γίνεται αυτό; Μην επιτρέποντας τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτιρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζοντας τη θερμότητα στο εσωτερικό του, ώστε να μη διαφύγει. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτιρίου, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγής θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας. Απεναντίας γίνεται η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Πόσο θα κερδίσω με την αλλαγή των κουφωμάτων; Πότε θα κάνω απόσβεση της επένδυσης;

Η αλλαγή των κουφωμάτων, εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας και την επιθυμητή θερμοκρασία επιτυγχάνει και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία. Εξυπακούεται ότι τα νέα σύγχρονα κουφώματα κλειδώνουν σε διάφορα σημεία, ενώ οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε αυτά δεν σπάνε. Αντίθετα παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Αθήνα Έκθεση

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αναπαύσεως 51
Περιοχή : Βριλήσσια
ΤΚ: 15235
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.