Κουφώματα Αλουμινίου Παπαβασιλείου®

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Κουφώματα DAUWIN®

Eγκατάσταση κουφωμάτων ανώτερης ποιότητας

 

 

 

Κουφώματα αλουμινίου

υψηλής ποιότητας!

 

 

 

Κουφώματα αλουμινίου

που αντέχουν στο χρόνο

Κουφώματα Αλουμινίου, Τιμές κουφωμάτων DAUWIN® Παπαβασιλείου

Γιατί να επιλέξετε Κουφώματα Αλουμινίου DAUWIN® Παπαβασιλείου; Οι Τιμές Κουφωμάτων DAUWIN® Παπαβασιλείου είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Ο τύπος κουφωμάτων αλουμινίου καθορίζεται από την αρχιτεκτονική των κτιρίων σε μεγάλο βαθμό. Αυτό συμβαίνει για να δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου DAUWIN®, με θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και εξαιρετική ασφάλεια. Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου. Διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια και τύπους κουφωμάτων, ενώ τοποθετούνται με εξωτερικό παντζούρι ή ρολό.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, exalco

Το σύστημα θερμοδιακοπής της νέας σειράς κουφωμάτων αλουμινίου EXALCO ECONOMY τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή για αυτούς που επιθυμούν μείωση του κόστους θέρμανσης/ψύξης.

Επιπλέον τα προτιμούν όσων οι αποφάσεις διέπονται από το σεβασμό και την ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον. Τέλος, τα θερμομονωτικά προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν μείωση του φαινομένου της υγροποίησης, με τη χαρακτηριστική εικόνα των υγρών τζαμιών στο εσωτερικό τους.

Πού τοποθετεί η εταιρεία μας;

Η εταιρεία μας DAUWIN®τοποθετεί κυρίως σε μονοκατοικίες ή κτίρια ιδιαίτερου σχεδιασμού. Αυτά διακρατούν τη μερίδα του λέοντος στον κύκλο εργασιών μας.

Ποιός αναλαμβάνει την τοποθέτηση των προϊόντων σας;

Η εταιρεία DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ διαθέτει δικά της πιστοποιημένα συνεργεία εγκατάστασης, που υπεύθυνα και με τεχνογνωσία τοποθετούν τα προϊόντα σας.

Τί κερδίζετε έτσι;

Φυσικά, την άνεση και τη σιγουριά μίας επιτυχημένης εγκατάστασης. Πράγματι, εμείς αναλαμβάνουμε για σας όλη την ευθύνη από την παραγωγή ως την τελική τοποθέτηση.

Προϊόντα που εντυπωσιάζουν

Τα εντυπωσιακά προϊόντα μας παρουσιάζουν δυνατότητες τέλειας προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών. Ακόμη, μπορούν να ταιριάξουν σε κτήρια με πέτρινη επένδυση ή λιτή νησιώτικη αρχιτεκτονική, καθώς αποτελούν την απόλυτη επιλογή για σύγχρονα σπίτια σε στυλ παραδοσιακό.

Το σύνθετο και απαιτητικό πελατολόγιο της DAUWIN® και η ποικιλία των έργων, που έχει ολοκληρώσει, αποτελούν απτή απόδειξη των δυνατοτήτων και του επαγγελματισμού των ανθρώπων που τη στελεχώνουν.

Ομοίως είναι η δική σας εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνει να υλοποιήσει.

Ενδεικτικά έργα κουφωμάτων αλουμινίου

Ενδεικτικά δείτε τα επόμενα ολοκληρωμένα έργα τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου.

Πολυτελής κατοικία - Τοποθέτηση στη Μύκονο

Έργο της εταιρείας DAUWIN®, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση σε πολυτελή κατοικία στη Μύκονο .

Alunia Incognito Suites - Σαντορίνη

Έργο της εταιρείας DAUWIN® στο πολυτελές Alunia Incognito Suites στη Σαντορίνη.

Esperos Palace Luxury & Spa Hotel - Καστοριά

Έργο της εταιρείας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Esperos Palace Luxury & Spa Hotel στην Καστοριά.

Manzari Furs - Καστοριά

Έργο της εταιρείας DAUWIN® , που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου με υαλοπετάσματα DAUWIN® , στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας Manzari Furs στην περιοχή της Καστοριάς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Frequently Asked Questions - F.A.Q.)

Πόσες μέρες διαρκεί η αντικατάσταση των παλιών Κουφωμάτων;

Οι δυνατότητες ως προς την ταχύτητα κατασκευής, παράδοσης και τοποθέτησης των παλαιών Κουφωμάτων διαφέρουν ανά εταιρεία. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στους χρόνους από την παραγγελία ως την ολοκλήρωσή της διαδραματίζουν και οι απαιτήσεις της παραγγελίας.

Πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει το σπίτι «ανοικτό»;

Ένας κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από την εντολή ανάθεσης έως την ολοκληρωμένη παράδοση ενός έργου. Κανένας δεν θέλει μέσα στο χειμώνα να μείνει το σπίτι του ανοικτό. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις άλλες μέρες του χρόνου, καθότι όλοι έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τι προσφέρει;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ» και επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό: Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλεγεί ένα κούφωμα;

Για την τελική απόφαση της επιλογής ενός κουφώματος θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή τον αρχιτέκτονα, το μηχανικό ή τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου με τον κατασκευαστή της εταιρείας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση των κουφωμάτων. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Εξώπορτες

exo alum

Έργα σε Εξέλιξη

erga se exelixi

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Συμβουλές Αγοράς

simboules agoras sm

Παντζούρια

pantzoyria

Έκθεση Αθηνών

ek8esi athens

Πιστ/ση & Εγγυήση

pistopieiseis

Συχνές Απορίες

sixnes apories sm

Τομές Αλουμινίου

tomes alouminium

Έργα

ΕΡΓΑ

Συντήρηση

sintirisi xilinon

Σημεία Υπεροχής

simeia yperoxis sm

Μπαλκονόπορτες

erga aloum

Χρωματολόγιο

xromatologio banner

Προσπέκτους

prospect pvc

Σχόλια Πελατών

sxolia pelaton sm

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

exalko

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.