Συνθετικά Κουφώματα®

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

Συνθετικά κουφώματα

εξαιρετικής αντοχής!

 

 

Πολυτελής Κατοικία στην Μύκονο

Έτος Κατασκευής: 2016

Δείτε Περισσότερα

 

Συνθετικά Κουφώματα, PVC DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Γιατί να επιλέξετε Συνθετικά Κουφώματα DAUWIN® Παπαβασιλείου; Ο τύπος των συνθετικών κουφωμάτων PVC καθορίζεται και από την αρχιτεκτονική των κτιρίων, που δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα κουφώματα και παράθυρα της DAUWIN®, από σκληρό PVC του γερμανικού οίκου aluplast kunstoffenster χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και αντοχή.

koufomata synthetika pvcidealkoufomata synthetika papavasileioukoufomata synthetika pvc8000koufomata synthetika pvcaluplast

Επιπλέον συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η επιλογή και εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων είναι η επιτομή της τεχνολογίας στη συμβολή κατοικιών με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα σήμερα.

 

Γιατί συνθετικά κουφώματα DAUWIN®;

Τα συνθετικά κουφώματα της DAUWIN® πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός PassivHaus.

Πώς τα συνθετικά κουφώματα διαμορφώνουν ένα PassivHaus;

Καταρχην τί είναι το Passivhaus; Πρόκειται για ένα κτήριο με υψηλή ενεργειακή απόδοση και μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα. Ακόμη, χρειάζεται χαμηλή ενέργεια για να θερμάνει ή να ψυχράνει τους χώρους του.

5 σημεία στις προδιαγραφές των συνθετικών κουφωμάτων DAUWIN®, που χαρακτηρίζονται πρωταθλητές στην οικονομία

  1. Πιστοποίηση συντελεστή θερμικής διαπερατότητας (Uw = 1,3 – 1,4W/(m².K)
  2. Ενεργειακή απώλεια έως 3 φορές μικρότερη από τα προβλεπόμενα όρια
  3. Αντοχή σε ανεμοπίεση (κατηγορία C4/Β4)
  4. Μεγάλη διάρκεια ζωής (40 με 50 χρόνια)
  5. Δυνατότητα ανακύκλωσης σχεδόν 100% για τουλάχιστον επτά φορές

3 χαρακτηριστικά των μηχανισμών στα συνθετικά κουφώματα και παράθυρα DAUWIN®από PVC:

  1. Είναι από το γερμανικό οίκο SIGENIA.
  2. Διατίθενται σε ασημί χρώμα.
  3. Χαρακτηρίζονται από την εξαιρετικά υψηλή τους αντοχή, λειτουργικότητα και κυρίως ασφάλεια.

Ποιός τοποθετεί τα συνθετικά κουφώματα;

Η εταιρεία DAUWIN®- ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ διαθέτει δικά της πιστοποιημένα συνεργεία εγκατάστασης, που υπεύθυνα και με τεχνογνωσία κάνουν τοποθετήσεις. Έτσι αναλαμβάνουμε όλη την ευθύνη από την παραγωγή έως την τελική τοποθέτηση.

Έργα τοποθέτησης συνθετικών κουφωμάτων

Ενδεικτικά δείτε τα επόμενα ολοκληρωμένα έργα τοποθέτησης.

Πολυτελής κατοικία - Τοποθέτηση στη Μύκονο

Έργο της εταιρείας DAUWIN®, που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση σε πολυτελή κατοικία στη Μύκονο .

Alunia Incognito Suites - Σαντορίνη

Έργο της εταιρείας DAUWIN® στο πολυτελές Alunia Incognito Suites στη Σαντορίνη.

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Aluplast

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Frequently Asked Questions - F.A.Q.)

Πόσες μέρες διαρκεί η αντικατάσταση των παλιών Κουφωμάτων;

Οι δυνατότητες ως προς την ταχύτητα κατασκευής, παράδοσης και τοποθέτησης των παλαιών Κουφωμάτων διαφέρουν ανά εταιρεία. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στους χρόνους από την παραγγελία ως την ολοκλήρωσή της διαδραματίζουν και οι απαιτήσεις της παραγγελίας.

Πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει το σπίτι «ανοικτό»;

Ένας κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από την εντολή ανάθεσης έως την ολοκληρωμένη παράδοση ενός έργου. Κανένας δεν θέλει μέσα στο χειμώνα να μείνει το σπίτι του ανοικτό. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις άλλες μέρες του χρόνου, καθότι όλοι έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τι προσφέρει;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ» και επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό: Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλεγεί ένα κούφωμα;

Για την τελική απόφαση της επιλογής ενός κουφώματος θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή τον αρχιτέκτονα, το μηχανικό ή τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου με τον κατασκευαστή της εταιρείας. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση των κουφωμάτων. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Εξώπορτες PVC

Έργα σε Εξέλιξη

erga se exelixi

Εξοικ/ση Ενέργειας

exikonomisi

Συμβουλές Αγοράς

simboules agoras sm

Παντζούρια PVC

Έκθεση Αθηνών

ek8esi athens

Πιστ/ση & Εγγυήση

pistopieiseis

Συχνές Απορίες

sixnes apories sm

Τομές Κουφωμάτων

pvc tomes

Έργα

ΕΡΓΑ

Συντήρηση

sintirisi xilinon

Σημεία Υπεροχής

simeia yperoxis sm

Μπαλκονόπορτες

Χρωματολόγιο

xromatologio banner

Προσπέκτους

prospect pvc

Σχόλια Πελατών

sxolia pelaton sm

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

pvc aluplast 25xronia

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8orakismenes

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.