Ξύλινα Κουφώματα Παπαβασιλείου®

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέος εκθεσιακός χώρος DAUWIN®

 

 

 

Ξύλινα Κουφώματα

DAUWIN®

 

 

 

Ξύλινα Κουφώματα, Εταιρεία ξύλινων κουφωμάτων DAUWIN®

Γιατί να επιλέξετε Ξύλινα Κουφώματα DAUWIN® Παπαβασιλείου; Ο τύπος των ξύλινων κουφωμάτων καθορίζεται αποφασιστικά από την αρχιτεκτονική των κτηρίων. Αυτή υπαγορεύει να δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Ωστόσο, τα ξύλινα κουφώματα ταιριάζουν εξαιρετικά σε πολλές κατασκευές κυρίως κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, αστικές και εξοχικές, σε βουνό και θάλασσα.

Οι ανάγκες για εναρμονισμό του κτιρίου με το παραδοσιακό στυλ της περιοχής αλλά και οι λειτουργικές ανάγκες του σπιτιού εξασφαλίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την επιλογή των ξύλινων κουφωμάτων της DAUWIN®. Τα κουφώματα της εταιρείας μας:

 • Διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας CE & TUV CERTIFICATE ISO 2001 – 1001.
 • Διατίθενται σ’ ένα εντυπωσιακό εύρος σχεδίων και χρωμάτων.
 • Καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και αισθητική ανάγκη.

Ξύλινα κουφώματα

Τί πρέπει να γνωρίζω για τα ξύλινα κουφώματα DAUWIN®;

Όλα τα ξύλινα κουφώματα της εταιρίας DAUWIN®είναι εισαγόμενα και κατασκευάζονται σε υπερσύγχρονες τεχνολογικά μονάδες κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα τα κουφώματά μας υπόκεινται σε όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί από την ΕΕ όσον αφορά τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στη διαδικασία παραγωγής.

Ο εξελιγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός των εργοστασίων επεξεργασίας και κατασκευής ξύλου:

 • Συνίσταται από σύγχρονα ρομποτικά συστήματα κατασκευής και βαφής.
 • Αξιοποιεί ειδικό λογισμικό, ώστε να παράγονται προϊόντα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις.

Οι εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, τόσο στη χρήση πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία παραγωγής υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους. Τονίζουμε ότι συνεχείς έλεγχοι πιστοποιούν την υψηλή ποιότητα σε όλα τα στάδια, σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας μας. Πιστοποιήσεις παρέχονται και στα επιμέρους υλικά και μέρη ενός κουφώματος, δηλαδή;

 • στην ξυλεία,
 • στους μηχανισμούς,
 • στις βαφές,
 • στα κρύσταλλα και
 • σε όλα τα εξαρτήματα –μικρά ή μεγάλα –που απαρτίζουν ένα κούφωμα.

Τί κάνει η εταιρεία DAUWIN® για την αποφυγή οποιασδήποτε φθοράς των ξύλινων κουφωμάτων;

Πώς θα μηδενίσετε τη φθορά των ξύλινων κουφωμάτων, που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες; Επιπλέον πώς η θέση του σπιτιού και η έκθεσή του σε έντονη ηλιοφάνεια, υγρασία, πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλμύρα, κ.ά. θα αφήσουν ανεπηρέαστα τα κουφώματα;

Απλούστατα, η εταιρεία Dauwin®επιλέγει τα κουφώματά της από τρικολλητή, αντικολλητή ξυλεία βιομηχανικά επεξεργασμένη. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε τρεις σειρές:

 1. windowsline 68,
 2. windowsline 78,
 3. windowsline 92.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Frequently Asked Questions)

Πόσες μέρες διαρκεί η αντικατάσταση των παλιών ξύλινων κουφωμάτων;

Οι δυνατότητες ως προς την ταχύτητα κατασκευής, παράδοσης και τοποθέτησης των παλαιών ξύλινων κουφωμάτων διαφέρουν ανά εταιρεία. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στους χρόνους από την παραγγελία ως την ολοκλήρωσή της διαδραματίζουν και οι απαιτήσεις της παραγγελίας.

Πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει το σπίτι «ανοικτό»;

Ένας κρίσιμος παράγοντας είναι ο χρόνος που μεσολαβεί από την εντολή ανάθεσης έως την ολοκληρωμένη παράδοση ενός έργου. Κανένας δεν θέλει μέσα στο χειμώνα να μείνει το σπίτι του ανοικτό. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τις άλλες μέρες του χρόνου, καθότι όλοι έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η εταιρεία ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τι προσφέρει;

ΚουφώματαΑξίζει να τονιστεί ότι στην εταιρεία μας ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ DAUWIN® ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, τα εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία μας καθιστούν εφικτή, ακόμη και τους κρύους, χειμερινούς μήνες την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Η ταχύτητα ολοκλήρωσης της αλλαγής των παλαιών κουφωμάτων συνεισφέρει, έτσι ώστε να μην υπάρχει έκθεση του εσωτερικού του σπιτιού στο κρύο. Υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του κάθε κουφώματος μεμονωμένα και αντικατάστασης του αμέσως ολοκληρωμένα.

Γιατί να προτιμήσω ενεργειακά κουφώματα;

Τα κοινά κουφώματα, όπως τα γνωρίζαμε πριν από μερικά χρόνια, δεν σταματούσαν την εξωτερική θερμοκρασία από το να εισβάλλει στο εσωτερικό του κτιρίου, ούτε εμπόδιζαν τη θέρμανση ή την ψύξη από το εσωτερικό ενός κτιρίου να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα σύγχρονα θερμομονωτικά ή ενεργειακά κουφώματα, τα οποία κατασκευάζονται με «θερμοδιακοπτώμενο προφίλ», επιτυγχάνουν ακριβώς αυτό. Κρατούν την εξωτερική θερμοκρασία στην εξωτερική επιφάνεια του τζαμιού και την εσωτερική θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου. Έτσι, η ζέστη ή η ψύξη εγκλωβίζονται στο εσωτερικό διατηρώντας την επιθυμητή θερμοκρασία και επιτυγχάνοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλεγεί ένα κούφωμα;

Για την τελική απόφαση της επιλογής ενός κουφώματος θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φέρει σ’ επαφή τον αρχιτέκτονα, το μηχανικό ή τον υπεύθυνο της ανακαίνισης του κτιρίου με τον κατασκευαστή της εταιρίας κουφωμάτων. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να επιλέξουν από κοινού το καταλληλότερο κούφωμα για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Από τι επηρεάζεται η απόδοση των κουφωμάτων;

Η θέση του συνόλου του κτιρίου όσο και κάθε χώρου ξεχωριστά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την απόδοση των κουφωμάτων. Ένα βορεινό δωμάτιο, ανήλιο όλες τις ημέρες του έτους χρειάζεται διαφορετικό κούφωμα από ένα δυτικό ή ανατολικό δωμάτιο. Επιπλέον ρόλο στην απόδοση του κουφώματος έχει ο τύπος του υαλοπίνακα καθώς και η πιθανή ή μη σκίασή του. Από την άλλη για την τελική μέτρηση της απόδοσή τους συνυπολογίζονται και οι ενεργειακές απώλειες.

Ξύλινες Εξώπορτες

Έργα σε Εξέλιξη

erga se exelixi

Ξύλο & Βαφές

xilio bafes

Συμβουλές Αγοράς

simboules agoras sm

Ξύλινα Παράθυρα

Έκθεση Αθηνών

ek8esi athens

Πιστ/ση & Εγγυήση

pistopieiseis

Συχνές Απορίες

sixnes apories sm

Ξύλινα Παντζούρια

xilina pantzouria

Έργα

erga

Συντήρηση Ξύλινων

sintirisi xilinon

Σημεία Υπεροχής

simeia yperoxis sm

Μπαλκονόπορτες

Παλαιωμένα

palaiomena

Προσπέκτους

prospect xilina sm

Σχόλια Πελατών

sxolia pelaton sm

Κουφώματα Dauwin®

Επιλέγετε Κουφώματα Παπαβασιλείου για άριστη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο!

Κουφώματα Αλουμινίου

 

Ξύλινα κουφώματα

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

sinthetika koufomata DAUWIN

Τα συνθετικά κουφώματα από σκληρό PVC επώνυμου γερμανικού οίκου εξασφαλίζουν τόσο μέγιστη ενεργειακή απόδοση όσο και αξιοσημείωτη αντοχή.  Αυτό τα καθιστά λειτουργικά και ασφαλή για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι ευεργετικές για το περιβάλλον ιδιότητές τους σε συνδυασμό με τη δυνατότητα ανακύκλωσής τους σε ποσοστό 100%, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου ως η πλέον οικολογική και οικονομική λύση.

 

Τι εξασφαλίζουν τα προϊόντα αλουμινίου;

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ DAUWIN

Τα Κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν υψηλή θερμομόνωση συντελώντας στη μείωση του κόστους ψύξης – θέρμανσης. Φυσικά, προσφέρουν και άριστη ηχομόνωση προστατεύοντας τους εσωτερικούς χώρους από ανεπιθύμητους θορύβους.

xilina video4

Εργοστάσιο & Έκθεση

3ο χλμ. Καστοριάς -Κολοκυνθούς
Περιοχή: Καστοριά
ΤΚ: 52100
Τηλέφωνo: +30 24670 711 22
Fax: +30 24670 71 666
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

erga video

Έκθεση Αθήνας

Λεωφόρος  Μαραθώνος 50, Γλυκά Νερά
Περιοχή: ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΤΚ: 15354
Αθήνα
Τηλέφωνo: +30 210 283 1470
Fax: +30 210 283 1489
Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.