Κουφώματα Αλουμινίου DAUWIN®

Aποτελεσματική θερμομόνωση και εξαιρετική ασφάλεια

Ο τύπος κουφωμάτων αλουμινίου καθορίζεται από την αρχιτεκτονική των κτιρίων σε μεγάλο βαθμό. Αυτό συμβαίνει για να δένουν αρμονικά με τον υπόλοιπο σχεδιασμό. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου DAUWIN®, με θερμομονωτικό προφίλ αλουμινίου EXALCO προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και εξαιρετική ασφάλεια. Επιλέξτε μέσα από μία πολύ μεγάλη γκάμα κουφωμάτων αλουμινίου. Διατίθενται σε πάρα πολλά σχέδια και τύπους κουφωμάτων, ενώ τοποθετούνται με εξωτερικό παντζούρι ή ρολό.

Το σύστημα θερμοδιακοπής της νέας σειράς κουφωμάτων αλουμινίου EXALCO ECONOMY τα καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή για αυτούς που επιθυμούν μείωση του κόστους θέρμανσης/ψύξης.

Η DAUWIN® τοποθετεί κυρίως σε μονοκατοικίες ή κτίρια ιδιαίτερου σχεδιασμού. Αυτά διακρατούν τη μερίδα του λέοντος στον κύκλο εργασιών μας. Διαθέτουμε δικά μας πιστοποιημένα συνεργεία εγκατάστασης, που υπεύθυνα και με τεχνογνωσία τοποθετούν τα προϊόντα σας.
Χωρίς δεσμεύσεις ως προς την εικόνα τους, με πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων, οι εξώπορτες αλουμινίου της DAUWIN® είναι εξοπλισμένες με κλειδαριές πέντε σημείων, ρυθμιζόμενους ενισχυμένους μεντεσέδες, τρία περιμετρικά λάστιχα και ηλεκτρικό μηχανισμό για ν’ ανοίγουν και να κλείνουν.
Με γραπτή 10ετή εργοστασιακή εγγύηση, οι μπαλκονόπορτες αλουμινίου της DAUWIN® χαρακτηρίζονται από την ευελιξία τους σε σχέδια, χρώματα –μπορούν να χρωματιστούν διαφορετικά στην εξωτερική και εσωτερική τους πλευρά –αλλά και στον τρόπο χειρισμού τους (ένα ή περισσότερα ανοιγόμενα, ανακλινόμενα φύλλα).
Εναρμονισμένα με τα υπόλοιπα κουφώματα του κτιρίου και σε συμφωνία με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τα παντζούρια αλουμινίου DAUWIN® διατίθενται σε πλήθος σχεδίων και χρωματισμών, ικανοποιώντας όλες τις αισθητικές απαιτήσεις. Σημαντικό ρόλο στη στήριξή τους διαδραματίζουν και οι μηχανισμοί, ανάμεσά τους τα μάσκουλα, όλα γερμανικής προέλευσης από τον οίκο Roto.
MINIMAL συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή. Η νέα σειρά συρόμενου συστήματος SPACE διακρίνεται για τον καινοτόμο και minimal σχεδιασμό του. Τα κάθετα προφίλ αποτελούν τα μόνα ορατά προφίλ αλουμίνιου του συστήματος.
Τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρία DAUWIN® υφίστανται επιφανειακά τεχνικές επεξεργασίες προκειμένου να θωρακίσουν το αλουμίνιο έναντι της διάβρωσης και φυσικά για να του προσδώσουν την εικόνα που επιθυμεί ο πελάτης, ώστε να εξυπηρετούνται οι αρχιτεκτονικές και αισθητικές ανάγκες του κτιρίου.
Οι δύο βασικές τεχνικές επεξεργασίας είναι η ανοδίωση και η ηλεκτροστατική βαφή.
Τα προϊόντα DAUWIN® Παπαβασιλείου κοσμούν όχι μόνο τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και νησιώτικες και παραδοσιακές οικίες.
Loading...