Συνθετικά Κουφώματα DAUWIN®

Η επιτομή της τεχνολογίας στη συμβολή κατοικιών με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα σήμερα, είναι η επιλογή και εγκατάσταση συνθετικών κουφωμάτων.

Τα συνθετικά κουφώματα της DAUWIN®, από σκληρό PVC του γερμανικού οίκου aluplast kunstoffenster χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και την αντοχή τους συμβαδίζοντας με τις προδιαγραφές που ορίζει η ΕΕ.

Όλα τα PVC κουφώματα DAUWIN® πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός PassivHaus, ενός δηλαδή κτιρίου με υψηλή ενεργειακή απόδοση και μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα, που χρειάζεται χαμηλή ενέργεια για να θερμάνει ή να ψυχράνει τους χώρους του.

Ένα απλό κούφωμα;
Κι όμως, πολύ περισσότερα...

Οι μηχανισμοί των κουφωμάτων DAUWIN® από PVC, από το γερμανικό οίκο SIGENIA, διατίθενται σε ασημί χρώμα και χαρακτηρίζονται από την εξαιρετικά υψηλή τους αντοχή, λειτουργικότητα και κυρίως ασφάλεια.
Συνδυάζοντας ένα κατωκάσι με θερμοδιακοπή και έναν ειδικό τύπο χάλυβα, η aluplast έχει επιτύχει εξαιρετικές τιμές θερμομόνωσης και στατικότητας.
Συνθετικές μπαλκονόπορτες DAUWIN® με «έξυπνες» δυνατότητες εξοικονόμησης χώρου και ρύθμισης της σκίασης του εσωτερικού χώρου και του αέρα, με ένα ή και περισσότερα ανοιγόμενα ή και ανακλινόμενα φύλλα.
Τα υπάρχοντα συστήματα παντζουριού της aluplast πείθουν με τις προηγμένες τεχνικές λύσεις που παρέχουν. Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει στο σύστημα παντζουριού και τον παραδοσιακό σχεδιασμό (ραμποτέ) δίνοντας την δυνατότητα κατασκευής παντζουριών πολύ μεγάλων διαστάσεων.
Τα επάλληλα συρόμενα συστήματα εγγυώνται άπλετο φως για τα δωμάτιά σας. Δημιουργήθηκαν ειδικά για τις αγορές των μεσογειακών και νότιων χωρών, και επομένως πληρούν όλες τις απαιτήσεις των αγορών αυτών.
Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός πολλών σπιτιών που αποτελούν επέκταση παλαιότερων οικοδομημάτων ή που επιδιώκεται η δημιουργία της αίσθησης παλαιάς κατοικίας επιβάλει και ανάλογα κουφώματα.
Τα προϊόντα DAUWIN® Παπαβασιλείου κοσμούν όχι μόνο τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και νησιώτικες και παραδοσιακές οικίες.
Loading...